MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 21 Kasım 2020 #1 Payback alacaktım fakat ödeme kısmına geldiğimde kartlarla ödeme değil de fatura vs. olduğunu gördüm. Papara vs. veya kredi kartı ile ödenmez mi? Kart olarak bir tek wirecard var. Fatura olarak değil de direkt olarak ödemek istiyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2020
Payback alacaktım fakat ödeme kısmına geldiğimde kartlarla ödeme değil de fatura vs. olduğunu gördüm. Papara vs. veya kredi kartı ile ödenmez mi? Kart olarak bir tek wirecard var. Fatura olarak değil de direkt olarak ödemek istiyordum.
Çözüm GFYT 21 Kasım 2020 MESs¹¹ dedi: Ondan değil ya. Fatura vs. uğraşmak yerine direkt karttan ödeyecektim. Hesabım faturalı değil. Genişletmek için tıkla... Ödeme kısmından faturama yansıt'a basınca hesabın faturasız ise 10.35 çeker, faturalı ise faturaya yansıtır.
MESs¹¹ dedi: Ondan değil ya. Fatura vs. uğraşmak yerine direkt karttan ödeyecektim. Hesabım faturalı değil. Genişletmek için tıkla... Ödeme kısmından faturama yansıt'a basınca hesabın faturasız ise 10.35 çeker, faturalı ise faturaya yansıtır.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 21 Kasım 2020 #2 Olması lazım. Artı 0 Eksi
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #3 Çok rezil bir ödeme sistemi var. Eğer TT'li değilseniz satmıyoruz diyorlar. Mobil ödemeyi deneyin birde. Artı 0 Eksi
Çok rezil bir ödeme sistemi var. Eğer TT'li değilseniz satmıyoruz diyorlar. Mobil ödemeyi deneyin birde.
KS KS MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 21 Kasım 2020 #4 Hüseyin42 dedi: Çok rezil bir ödeme sistemi var. Eğer TT'li değilseniz satmıyoruz diyorlar. Mobil ödemeyi deneyin birde. Genişletmek için tıkla... Ek para alıyor oda. Ne güzel 9 TL'ye alacaktım. 10.35 istiyor. 342746 dedi: Olması lazım. Genişletmek için tıkla... Göstersene sana zahmet. Artı 0 Eksi
Hüseyin42 dedi: Çok rezil bir ödeme sistemi var. Eğer TT'li değilseniz satmıyoruz diyorlar. Mobil ödemeyi deneyin birde. Genişletmek için tıkla... Ek para alıyor oda. Ne güzel 9 TL'ye alacaktım. 10.35 istiyor. 342746 dedi: Olması lazım. Genişletmek için tıkla... Göstersene sana zahmet.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #5 Ne olacak hocam altı üstü 1 TL. Artı 0 Eksi
KS KS MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 21 Kasım 2020 #6 Hüseyin42 dedi: Ne olacak hocam altı üstü 1 TL. Genişletmek için tıkla... Ondan değil ya. Fatura vs. uğraşmak yerine direkt karttan ödeyecektim. Hesabım faturalı değil. Artı 0 Eksi
Hüseyin42 dedi: Ne olacak hocam altı üstü 1 TL. Genişletmek için tıkla... Ondan değil ya. Fatura vs. uğraşmak yerine direkt karttan ödeyecektim. Hesabım faturalı değil.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.021 Makaleler 1 Çözümler 562 21 Kasım 2020 #7 MESs¹¹ dedi: Ondan değil ya. Fatura vs. uğraşmak yerine direkt karttan ödeyecektim. Hesabım faturalı değil. Genişletmek için tıkla... Ödeme kısmından faturama yansıt'a basınca hesabın faturasız ise 10.35 çeker, faturalı ise faturaya yansıtır. Artı 0 Eksi Çözüm
MESs¹¹ dedi: Ondan değil ya. Fatura vs. uğraşmak yerine direkt karttan ödeyecektim. Hesabım faturalı değil. Genişletmek için tıkla... Ödeme kısmından faturama yansıt'a basınca hesabın faturasız ise 10.35 çeker, faturalı ise faturaya yansıtır.
KS KS MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 21 Kasım 2020 #8 GFYT dedi: Ödeme kısmından faturama yansıt'a basınca hesabın faturasız ise 10.35 çeker, faturalı ise faturaya yansıtır. Genişletmek için tıkla... Hayda. Böyle sistemin... Öylesine bakıyordum ben bunu nasıl iptal edeceğim? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Ödeme kısmından faturama yansıt'a basınca hesabın faturasız ise 10.35 çeker, faturalı ise faturaya yansıtır. Genişletmek için tıkla... Hayda. Böyle sistemin... Öylesine bakıyordum ben bunu nasıl iptal edeceğim?