L loman3435 Ziyaretçi 30 Eylül 2013 #1 Merhaba, arkadaşlar ben playstoreden oyun almak istiyorum. Oyun aldıktan sonra oyun adresimemi geliyor yoksa key mi veriyolar sadece ve o keyi istediğim zaman kullanabilir miyim ?
Merhaba, arkadaşlar ben playstoreden oyun almak istiyorum. Oyun aldıktan sonra oyun adresimemi geliyor yoksa key mi veriyolar sadece ve o keyi istediğim zaman kullanabilir miyim ?
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2013 #2 Key veriyorlar, keyi istediğin zaman kullanabilirsin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 30 Eylül 2013 #3 Key veriyorlar ve genelde bu Key Steam ile etkinleştiriliyor. Ama Playstore'un kesinlikle ama kesinlikle kendi istemcisi olması lazım!
Key veriyorlar ve genelde bu Key Steam ile etkinleştiriliyor. Ama Playstore'un kesinlikle ama kesinlikle kendi istemcisi olması lazım!