Deaden Hectopat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 122 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2014 #1 Merhaba arkadaşlar benim bir sorum var biraz saçma gelebilir. Ben Playstore'dan taksitle oyun aldım her ay TTNET faturasına yansıyacak ama ben diğer ay tüm borçları ödemek istiyorum böyle bir şey mümkün mü ? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2014
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum var biraz saçma gelebilir. Ben Playstore'dan taksitle oyun aldım her ay TTNET faturasına yansıyacak ama ben diğer ay tüm borçları ödemek istiyorum böyle bir şey mümkün mü ?
skyorv Hectopat Katılım 21 Nisan 2013 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2014 #2 Ben müşteri hizmetleriyle bu konu ile ilgili bizzat konuştum ama taksitle aldığınız oyunlar direk ödenmiyor dediler, nakil veya hattı kapattırma işlemlerinde topluca ödeyebilirsiniz diye ek not verdiler.
Ben müşteri hizmetleriyle bu konu ile ilgili bizzat konuştum ama taksitle aldığınız oyunlar direk ödenmiyor dediler, nakil veya hattı kapattırma işlemlerinde topluca ödeyebilirsiniz diye ek not verdiler.