Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #11 gorkemoguz53 dedi: 1 saattir bekliyorum hocam e postama da bakıyorum fakat yok. Bende 16:00'dan 17:00'a kadar bekledim anca bir ara açıldı o ara kaptım. Genişletmek için tıkla... Birisi attı şimdi. Yazdığı gibi.
gorkemoguz53 dedi: 1 saattir bekliyorum hocam e postama da bakıyorum fakat yok. Bende 16:00'dan 17:00'a kadar bekledim anca bir ara açıldı o ara kaptım. Genişletmek için tıkla... Birisi attı şimdi. Yazdığı gibi.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Şubat 2021 #12 Nemai dedi: Eki Görüntüle 861717Birisi attı şimdi. Yazdığı gibi. Genişletmek için tıkla... Keşke via verseydiniz hocam . Bu AC:Origins ve Ubisoft oyunları için geçerlidir.
Nemai dedi: Eki Görüntüle 861717Birisi attı şimdi. Yazdığı gibi. Genişletmek için tıkla... Keşke via verseydiniz hocam . Bu AC:Origins ve Ubisoft oyunları için geçerlidir.
gorkemoguz53 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #13 Nemai dedi: Eki Görüntüle 861717birisi attı şimdi. Yazdığı gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam yok işte gelmiyor Key Ubisoft hesabımıda bağlaştıracağım bir şey de gelmedi yok yani.
Nemai dedi: Eki Görüntüle 861717birisi attı şimdi. Yazdığı gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam yok işte gelmiyor Key Ubisoft hesabımıda bağlaştıracağım bir şey de gelmedi yok yani.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Şubat 2021 #14 gorkemoguz53 dedi: PlayStore üstünden oyunu aldım fakat Key falan yok, nasıl indirebilirim oyunu? Genişletmek için tıkla...
gorkemoguz53 dedi: PlayStore üstünden oyunu aldım fakat Key falan yok, nasıl indirebilirim oyunu? Genişletmek için tıkla...
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 1 Şubat 2021 #15 Key olarak hesabınıza ya da epostanıza gelecektir. Şu anda yoğunluktan site çökmüş vaziyette beklemelisiniz.
Key olarak hesabınıza ya da epostanıza gelecektir. Şu anda yoğunluktan site çökmüş vaziyette beklemelisiniz.
gorkemoguz53 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #16 GTX660M dedi: Key olarak hesabınıza ya da epostanıza gelecektir. Şu anda yoğunluktan site çökmüş vaziyette beklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum hocam.
GTX660M dedi: Key olarak hesabınıza ya da epostanıza gelecektir. Şu anda yoğunluktan site çökmüş vaziyette beklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum hocam.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #17 Jotariel dedi: Hocam Google Play Store değil. Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu En popüler PC-MAC oyunlarına ve Free to Play paketlerine Türkiye'nin her noktasından ulaşabilir, internet faturasına 12 ay taksitle sahip olabilirsiniz. www.playstore.com Türk Telekom'un dijital oyun platformudur. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın yanlış anlamışım.
Jotariel dedi: Hocam Google Play Store değil. Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu En popüler PC-MAC oyunlarına ve Free to Play paketlerine Türkiye'nin her noktasından ulaşabilir, internet faturasına 12 ay taksitle sahip olabilirsiniz. www.playstore.com Türk Telekom'un dijital oyun platformudur. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın yanlış anlamışım.
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #18 Ben de Origins aldım ama sitede hesap ekleme gibi bir kısım aradım bulamadım. Bakalım ne olacak mail olarak kod gelecek herhalde. Grkn00 dedi: Ben de Origins aldım ama sitede hesap ekleme gibi bir kısım aradım bulamadım. Bakalım ne olacak mail olarak kod gelecek herhalde. Genişletmek için tıkla... Ekleme yapayım bu konuya. Şimdi girdim siparişlerim kısmından ubisoft hesabımla giriş yapınca eklenmiş oldu oyun. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 749,6 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleme: 2 Şubat 2021
Ben de Origins aldım ama sitede hesap ekleme gibi bir kısım aradım bulamadım. Bakalım ne olacak mail olarak kod gelecek herhalde. Grkn00 dedi: Ben de Origins aldım ama sitede hesap ekleme gibi bir kısım aradım bulamadım. Bakalım ne olacak mail olarak kod gelecek herhalde. Genişletmek için tıkla... Ekleme yapayım bu konuya. Şimdi girdim siparişlerim kısmından ubisoft hesabımla giriş yapınca eklenmiş oldu oyun.