EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.399 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 7 Eylül 2015 #11 karmixs dedi: Bilgi için teşekkür ederim bende almak istiyorum da taksitle olması makul diye alicaktim da peki diyelim ki ben oyunu kaldırdım yada format attim oyunu tekrar kurmak istiyorum nasıl yaparim Genişletmek için tıkla... Social club üzerinden istediğin kadar silip indirme yapabilirsin.
karmixs dedi: Bilgi için teşekkür ederim bende almak istiyorum da taksitle olması makul diye alicaktim da peki diyelim ki ben oyunu kaldırdım yada format attim oyunu tekrar kurmak istiyorum nasıl yaparim Genişletmek için tıkla... Social club üzerinden istediğin kadar silip indirme yapabilirsin.
karmixs Hectopat Katılım 9 Haziran 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #12 EmreCanTuna dedi: Eki Görüntüle 102732 Social club üzerinden istediğin kadar silip indirme yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
EmreCanTuna dedi: Eki Görüntüle 102732 Social club üzerinden istediğin kadar silip indirme yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim