B bahadirr Hectopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar Playstore'dan oyun satın almak istiyorum ilk defa bu siteden alışveriş yapıyorum gerekli adımları bilen bir arkadaşım anlatabilir mi ? rica etsem oyunu indirme kısmına kadar olursa iyi olur. Teşekkürler
Arkadaşlar Playstore'dan oyun satın almak istiyorum ilk defa bu siteden alışveriş yapıyorum gerekli adımları bilen bir arkadaşım anlatabilir mi ? rica etsem oyunu indirme kısmına kadar olursa iyi olur. Teşekkürler
Klargus Megapat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 895 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2015 #2 Technopat'ın rehberleri var, YouTube'dan bakabilirsiniz.
B bahadirr Hectopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2015 #3 @Klargus Olduğunu pek sanmamıştım ama varmış. Teşekkür ederim. @Klargus Peki ben GTA V'i aldığımda Steam'dan indirebilir miyim ?
@Klargus Olduğunu pek sanmamıştım ama varmış. Teşekkür ederim. @Klargus Peki ben GTA V'i aldığımda Steam'dan indirebilir miyim ?
Klargus Megapat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 895 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2015 #4 Sanırım PlayStore'dan aldığınızda Social Club keyi veriyorlar.
B bahadirr Hectopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2015 #5 @Klargus Peki teşekkürler.