Playstore'den Alınan Gta 4 Nasıl Kurulur

muhammetk

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Playstore'den Gta 4 aldım part part indirdim çünkü diğer seçenekten nedense dosya okuyucu ile açılıyor bu yüzden part part indirdim. Şimdilik 1 part indirdim part dosyaları yani bin dosyaları fotoğrafta ki şekilde diğer partları bu dosyanın içine atsam ve exe. uygulumasını çalıştırsam kurarken herhangi bir sorun yaşar mıyım ? @M.CaN

Oyunu sıkıştırılmış olarak indirimediğim için tam bir şey söyleyemeyeceğim. İlk aldığımda yani geçen sene download manager çalışıyordu small daha sonra uzantısı sadece Mac PC lere uygun olan .dmr yaptıkları için part part indirmek zorundasınız. Ayrıca o linklerin de belli bir yaşı var. Yaklaşık 9 ay sonra o linkler deaktif olacaktır ki ben müşteri hizmetletini arayıp tekrar aktif hale getirttim ancak henüz yüklemedim sanırım yüklemeyeceğim de. Zaten bin dosyalarını çıkarınca daha sonra yükleme yapıyor olmanız gerek. Bir .exe dosyası var diye hatırlıyorum. Yani bütün part ları indirin. Ve kaybetmemeye özen gösterin. Telefondan girdiğimden dolayı mı bilmiyorum fotoğrafı göremedim. Bilgisayardan baktığımda belki daha net bir cevap verebilirim.

Oyunu sıkıştırılmış olarak indirimediğim için tam bir şey söyleyemeyeceğim. İlk aldığımda yani geçen sene download manager çalışıyordu small daha sonra uzantısı sadece Mac PC lere uygun olan .dmr yaptıkları için part part indirmek zorundasınız. Ayrıca o linklerin de belli bir yaşı var. Yaklaşık 9 ay sonra o linkler deaktif olacaktır ki ben müşteri hizmetletini arayıp tekrar aktif hale getirttim ancak henüz yüklemedim sanırım yüklemeyeceğim de. Zaten bin dosyalarını çıkarınca daha sonra yükleme yapıyor olmanız gerek. Bir .exe dosyası var diye hatırlıyorum. Yani bütün part ları indirin. Ve kaybetmemeye özen gösterin. Telefondan girdiğimden dolayı mı bilmiyorum fotoğrafı göremedim. Bilgisayardan baktığımda belki daha net bir cevap verebilirim.
Teşşekürler ben sadece partlar bu dosyalar şeklinde olsa kurum yaparken sorun çıkar mı ? onu sordum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı