PlaySultan güvenilir mi?

arda307

Hectopat
Dostlar, PlaySultan sitesi üzerinden e-pin satın almak istiyorum fakat bu siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım. Genellikle İtemsatış, GameSatış'a göre daha uygun fiyatlardan sattıkları için bu siteden alışveriş yapmak istiyorum. Güvenilir midir?

602.70TL olan 3500VP'yi satın aldım. Yüklemede veya teslimatta sorun çıkmadı, direkt otomatik teslim aldım. Güvenilir site.
4 kere 1850vplik alışveriş yaptım. Zaten dedim sorun çıkmadı teslimatta diye. Ama yaklaşık 1 hafta sonra kartım çalındı. İnternetden alışveriş yaparken her seferinde yeni sanal kart oluştururum. O kartla playsultan dışında başka biryerden alışveriş yapmadım. Ama bir şekilde çalındı işte. Aradan birkaç ay geçti hiç müşteri temsilcisiyle uğraşmadım kartı iptal ettim bidaha da o siteden alışveriş yapmadım. Bilgin olsun diye söylüyorum yani bayada uzun yazmisim he

4 kere 1850VPLIk alışveriş yaptım. Zaten dedim sorun çıkmadı teslimatta diye. Ama yaklaşık 1 hafta sonra kartım çalındı. İnternetten alışveriş yaparken her seferinde yeni sanal kart oluştururum. O kartla PlaySultan dışında başka bir yerden alışveriş yapmadım. Ama bir şekilde çalındı işte. Aradan birkaç ay geçti hiç müşteri temsilcisiyle uğraşmadım kartı iptal ettim bir daha da o siteden alışveriş yapmadım. Bilgin olsun diye söylüyorum yani bayağı da uzun yazmisim he

Sorun çıkacağından değil, siteyi duydum ama alışveriş yapmadım. İtemsatış, GameSatış, Kabasakal, ByNoGame vs vs. bu siteler çok bilindik ayrıca ben bu sitelerden çok satışta yaptım bir şeyler de aldım ama PlaySultan hiç kullanmadığım bir site olunca normal olarak sormak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı