Arkadaşlar merhaba, bugün bilgisayarı açarken BIOS'u güncelledim. Bilgisayar güncellemeyi indirdi, yükledi ve tekrar başladı, beni BIOS güncelleme sayfasına attı. Başarılı, güncel yazdı. Buraya kadar sorun yok, çık diyorum hepimizin bildiği çıkmak istiyor musunuz sorusunu soruyor evet diyorum çıkmıyor güncelleme sayfasında kalıyor bir kez daha çık diyorum bu sefer de takılı kalıyor. Güncelle diyorum zaten son sürüm yazısı çıkıyor. Eksik ne yapıyorum anlamadım.
Bilgisayar açılınca ilk gördüğüm sayfa:
Daha sonra BIOS'a giriyorum:
Evet dedikten sonra internet sekmesini seçiyorum bilgisayar kapanıp açılıyor ve aynı şeyler yine. Çıkmak istediğimde takılıyorum demiştim ama takılmıyor önce evet diyorum çıkmıyor tekrar çıkmak istediğimde Yes'i veya No'yu seçemiyorum. Yes ve no üzerine geliyor ama entera bastığımda sanki basmıyormuşum gibi hareket ediyor.
Bilgisayar açılınca ilk gördüğüm sayfa:
Daha sonra BIOS'a giriyorum:
Evet dedikten sonra internet sekmesini seçiyorum bilgisayar kapanıp açılıyor ve aynı şeyler yine. Çıkmak istediğimde takılıyorum demiştim ama takılmıyor önce evet diyorum çıkmıyor tekrar çıkmak istediğimde Yes'i veya No'yu seçemiyorum. Yes ve no üzerine geliyor ama entera bastığımda sanki basmıyormuşum gibi hareket ediyor.
Son düzenleyen: Moderatör: