fallxry
Hectopat
Daha fazla
O zaman BIOS ayarları sıfırlanmış olabilir. Boot priorities kısmından öncelik ayarını yapınız. Diskinizi ilk sıraya almalısınız.
Her şeyi düzgün taktım fakat DVD tam oturmadı ondan da kaynaklı olabilir mi? HDD'ın ne oldugunu fazla bilmiyorum sadece fandaki tozları temizledim ve baska bir şeye ellemedim.HDD'yi tam takamamış olabilirsiniz. İşletim sistemi yüklü olan bir disk algılayamadığı için bu hatayı veriyor.
PC açılıyor onda sıkıntı yok F2'ye bastıgım zaman önümde secenekler çıkıyor.DVD sürücü yuvasında SSD varsa ondan olur ama DVD'nin kendisini takmasanız bile PC açılmalı.
O zaman BIOS ayarları sıfırlanmış olabilir. Boot priorities kısmından öncelik ayarını yapınız. Diskinizi ilk sıraya almalısınız.PC açılıyor onda sıkıntı yok F2'ye bastıgım zaman önümde secenekler çıkıyor.
O zaman BIOS ayarları sıfırlanmış olabilir. Boot priorities kısmından öncelik ayarını yapınız. Diskinizi ilk sıraya almalısınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.