Çözüldü "Please install an operating System on your hard disk" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fallxry

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba iyi günler bilgisayarımı temizliyordum fan yerlerini vs. işlerim bittikten sonra bilgisayarı açmaya karar verdim ve sonrada bu hata ile karşılaştım. İlk önce bilgisayar açılmadı ve sonradan açıldı yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20210205_121016.jpg
    IMG_20210205_121016.jpg
    188,5 KB · Görüntüleme: 310
Çözüm
O zaman BIOS ayarları sıfırlanmış olabilir. Boot priorities kısmından öncelik ayarını yapınız. Diskinizi ilk sıraya almalısınız.

F2 tuşunda öyle bir seçenek görmüyorum. Sadece şu seçenekler var.

Memory test.
Hard Drive check.
Language.
Exit.
Sorunu çözdüm. BIOS'tan ayarlar yaparak ve kodu girdikten sonra olay çözülmüş oldu, hepinize teşekkürler.
HDD'yi tam takamamış olabilirsiniz. İşletim sistemi yüklü olan bir disk algılayamadığı için bu hatayı veriyor.
Her şeyi düzgün taktım fakat DVD tam oturmadı ondan da kaynaklı olabilir mi? HDD'ın ne oldugunu fazla bilmiyorum sadece fandaki tozları temizledim ve baska bir şeye ellemedim.

PC açılıyor onda sıkıntı yok F2'ye bastıgım zaman önümde secenekler çıkıyor.
O zaman BIOS ayarları sıfırlanmış olabilir. Boot priorities kısmından öncelik ayarını yapınız. Diskinizi ilk sıraya almalısınız.

F2 tuşunda öyle bir seçenek görmüyorum. Sadece şu seçenekler var.

Memory test.
Hard Drive check.
Language.
Exit.
Sorunu çözdüm. BIOS'tan ayarlar yaparak ve kodu girdikten sonra olay çözülmüş oldu, hepinize teşekkürler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı