mustafaat Picopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 82 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #11 GFYT dedi: Hocam yüksek ihtimal güc soketi sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle ama beyaz LED kafamı karıştırıyor. Vazgeçmeden önce bir de PCI'deki tarafı deneyelim diyorum bir umut
GFYT dedi: Hocam yüksek ihtimal güc soketi sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle ama beyaz LED kafamı karıştırıyor. Vazgeçmeden önce bir de PCI'deki tarafı deneyelim diyorum bir umut
yusufdemirbag236 Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #12 mustafaat dedi: Bence de öyle ama beyaz LED kafamı karıştırıyor. Vazgeçmeden önce bir de PCI'deki tarafı deneyelim diyorum bir umut Genişletmek için tıkla... bugün deneyip sonucu yazıcam teşekkür ederim GFYT dedi: Hocam yüksek ihtimal güc soketi sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... eğer öyleyse de umarım tamiri çok yüklü değildir asla ağır yük bindirmeyip çiçek gibi baktığım kart chipset vs macununu silerken bile kulak çubuğuyla tüy gibi siliyordum mustafaat dedi: Bence de öyle ama beyaz LED kafamı karıştırıyor. Vazgeçmeden önce bir de PCI'deki tarafı deneyelim diyorum bir umut Genişletmek için tıkla... malesef yemedi hala aynısı baya bi temizledim ama haftaiçi bilgisayarcıma götürücem büyük ihtimal güç soketini değiştirip vericek o da :/ Son düzenleme: 13 Nisan 2024
mustafaat dedi: Bence de öyle ama beyaz LED kafamı karıştırıyor. Vazgeçmeden önce bir de PCI'deki tarafı deneyelim diyorum bir umut Genişletmek için tıkla... bugün deneyip sonucu yazıcam teşekkür ederim GFYT dedi: Hocam yüksek ihtimal güc soketi sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... eğer öyleyse de umarım tamiri çok yüklü değildir asla ağır yük bindirmeyip çiçek gibi baktığım kart chipset vs macununu silerken bile kulak çubuğuyla tüy gibi siliyordum mustafaat dedi: Bence de öyle ama beyaz LED kafamı karıştırıyor. Vazgeçmeden önce bir de PCI'deki tarafı deneyelim diyorum bir umut Genişletmek için tıkla... malesef yemedi hala aynısı baya bi temizledim ama haftaiçi bilgisayarcıma götürücem büyük ihtimal güç soketini değiştirip vericek o da :/
yusufdemirbag236 Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #14 758466 dedi: Merhaba çözebildinizmi. Genişletmek için tıkla... evet chipsete güç gönderen mosfet statik yüzünden yanmış 5 farklı yere götürdüm 2 ayda zor halledildi malesef
758466 dedi: Merhaba çözebildinizmi. Genişletmek için tıkla... evet chipsete güç gönderen mosfet statik yüzünden yanmış 5 farklı yere götürdüm 2 ayda zor halledildi malesef
7 758466 Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 29 9 Temmuz 2024 #15 yusufdemirbag236 dedi: Evet chipsete güç gönderen MOSFET statik yüzünden yanmış 5 farklı yere götürdüm 2 ayda zor halledildi maalesef. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim nereye götürebilirim sizce ben eğer vaktiniz varsa ve cevaplarsanız çok sevinirim yoksada sorun değil.
yusufdemirbag236 dedi: Evet chipsete güç gönderen MOSFET statik yüzünden yanmış 5 farklı yere götürdüm 2 ayda zor halledildi maalesef. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim nereye götürebilirim sizce ben eğer vaktiniz varsa ve cevaplarsanız çok sevinirim yoksada sorun değil.
yusufdemirbag236 Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #16 758466 dedi: Çok teşekkür ederim nereye götürebilirim sizce ben eğer vaktiniz varsa ve cevaplarsanız çok sevinirim yoksada sorun değil. Genişletmek için tıkla... kusura bakmayın çok uğradığım bir site değil ancak ankara mamakta ay bilişim var sanırım yapamayacakları bir ekran kartı yok yusufdemirbag236 dedi: kusura bakmayın çok uğradığım bir site değil ancak ankara mamakta ay bilişim var sanırım yapamayacakları bir ekran kartı yok Genişletmek için tıkla... ondan dolayı görmemişim mesajınızı
758466 dedi: Çok teşekkür ederim nereye götürebilirim sizce ben eğer vaktiniz varsa ve cevaplarsanız çok sevinirim yoksada sorun değil. Genişletmek için tıkla... kusura bakmayın çok uğradığım bir site değil ancak ankara mamakta ay bilişim var sanırım yapamayacakları bir ekran kartı yok yusufdemirbag236 dedi: kusura bakmayın çok uğradığım bir site değil ancak ankara mamakta ay bilişim var sanırım yapamayacakları bir ekran kartı yok Genişletmek için tıkla... ondan dolayı görmemişim mesajınızı