H hedfons Yoctopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Mayıs 2024 #1 Bilgisayarı açtığımda şöyle bir hata verdi. Aradım ama tam anlamıyla cevap bulamadım. Hangisini işaretlemeliyim? Dosya Ekleri IMG-20240529-WA0010.jpg 117,9 KB · Görüntüleme: 96
Bilgisayarı açtığımda şöyle bir hata verdi. Aradım ama tam anlamıyla cevap bulamadım. Hangisini işaretlemeliyim?
Nexlamev Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 145 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 580 Armoc OC , AMD Ryzen 5 1600 , 8 GB ram , 144 Hz , Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #2 Bilgisayarınız HDD veya SSD'yi görmüyor olabilir. Windows kurulmamışda olabilir.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.848 Makaleler 3 Çözümler 35 29 Mayıs 2024 #3 İki seçenekten birini seçtiğinizde Windows başlamıyor mu?
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 29 Mayıs 2024 #4 Nexlamev dedi: Bilgisayarınız HDD veya SSD'yi görmüyor olabilir. Windows kurulmamışda olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl görmüyor hocam Port 1'e SATA SSD takılı olduğu yazıyor işte. hedfons dedi: Bilgisayarı açtığımda şöyle bir hata verdi. Aradım ama tam anlamıyla cevap bulamadım. Hangisini işaretlemeliyim? Genişletmek için tıkla... Windows hangisine kurulu ise onu seçmen lazım ki büyük ihtimalle P1'e kuruludur o yüzden onu seç.
Nexlamev dedi: Bilgisayarınız HDD veya SSD'yi görmüyor olabilir. Windows kurulmamışda olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl görmüyor hocam Port 1'e SATA SSD takılı olduğu yazıyor işte. hedfons dedi: Bilgisayarı açtığımda şöyle bir hata verdi. Aradım ama tam anlamıyla cevap bulamadım. Hangisini işaretlemeliyim? Genişletmek için tıkla... Windows hangisine kurulu ise onu seçmen lazım ki büyük ihtimalle P1'e kuruludur o yüzden onu seç.