qbii Hectopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 87 14 Eylül 2023 #1 Yenı laptop aldım ama kurlumda bu hatayı alıyorum. BIOS menusune gırdım ama ne yapacagımı bılmıyorum yardım eder mısınız?
Yenı laptop aldım ama kurlumda bu hatayı alıyorum. BIOS menusune gırdım ama ne yapacagımı bılmıyorum yardım eder mısınız?
Çözüm Blutmund 14 Eylül 2023 qbii dedi: Yok ılk defa cıyorum yenı geldı. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman senin o bilgisayara Windows kurman lazım ondan BIOS ekranına atması normal seni. Bir tane USB diske Windows ISO dosyası yükleyip kurulumu tamamlayacaksın.
qbii dedi: Yok ılk defa cıyorum yenı geldı. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman senin o bilgisayara Windows kurman lazım ondan BIOS ekranına atması normal seni. Bir tane USB diske Windows ISO dosyası yükleyip kurulumu tamamlayacaksın.
Blutmund Centipat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 93 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #11 qbii dedi: Hocam burada SSD gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Normalde ön paneli aç SSD'yi kontrol et derdim ama yeni aldığın için direkt ara teknik servisi durumdan bahset. Artı 0 Eksi
qbii dedi: Hocam burada SSD gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Normalde ön paneli aç SSD'yi kontrol et derdim ama yeni aldığın için direkt ara teknik servisi durumdan bahset.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 14 Eylül 2023 #12 Aldığın laptop Intel işlemcili ise videoya bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Aldığın laptop Intel işlemcili ise videoya bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS qbii Hectopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 87 14 Eylül 2023 #13 Blutmund dedi: Normalde ön paneli aç SSD'yi kontrol et derdim ama yeni aldığın için direkt ara teknik servisi durumdan bahset. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et VMD'yı kapatınca sürücü yuklemeden SSD'ı gozukuyormuş. Sorun çözüldü. 105993 dedi: Aldığın laptop Intel işlemcili ise videoya bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam aynen halletım onu ızleyınce Artı 0 Eksi
Blutmund dedi: Normalde ön paneli aç SSD'yi kontrol et derdim ama yeni aldığın için direkt ara teknik servisi durumdan bahset. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et VMD'yı kapatınca sürücü yuklemeden SSD'ı gozukuyormuş. Sorun çözüldü. 105993 dedi: Aldığın laptop Intel işlemcili ise videoya bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam aynen halletım onu ızleyınce
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 14 Eylül 2023 #14 VMD kapatmak yerine sürücüyü kurup halletsen daha iyi olur. Artı 0 Eksi