B BySamre Hectopat Katılım 7 Ekim 2013 Mesajlar 18 13 Ağustos 2014 #1 Merhabalar ; Sistemle ilgili bir sorun yaşamaktayım. Bilgisayarı açtığımda alttaki resimdeki hatayı alıyorum. 2 kere klavye değiştirdim fakat hala aynı hatayı almaya devam ediyorum. Çözümü bilen bir arkadaşımız var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2014
Merhabalar ; Sistemle ilgili bir sorun yaşamaktayım. Bilgisayarı açtığımda alttaki resimdeki hatayı alıyorum. 2 kere klavye değiştirdim fakat hala aynı hatayı almaya devam ediyorum. Çözümü bilen bir arkadaşımız var mı ?
Serioyuncu Kilopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Kıbrıs,Gaziköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #2 Kırmızı yerde klavye bulunamadı kapatın ve klavyeyi takın yazıyor. Klavye takılımı takılıysa başka porta takmayı deneyin.
Kırmızı yerde klavye bulunamadı kapatın ve klavyeyi takın yazıyor. Klavye takılımı takılıysa başka porta takmayı deneyin.
B BySamre Hectopat Katılım 7 Ekim 2013 Mesajlar 18 13 Ağustos 2014 #3 Evet başka portları da denedim. Fakat bilgisayar açılınca hep aynı hatayı veriyor. 2 kere klavye değiştirdim gene işe yaramadı.
Evet başka portları da denedim. Fakat bilgisayar açılınca hep aynı hatayı veriyor. 2 kere klavye değiştirdim gene işe yaramadı.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 13 Ağustos 2014 #4 PS/2 kullanıyorsanız USB, USB kullanıyorsanız PS/2 klavye takın. USB 3.0 girişine takılı ise USB 2.0 girişine takın.
PS/2 kullanıyorsanız USB, USB kullanıyorsanız PS/2 klavye takın. USB 3.0 girişine takılı ise USB 2.0 girişine takın.