eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #1 Plesk panelim var. Drumpal kurdum, settings.php'yi düzenleyeceğim ama permission error veriyor. Gerekli tüm izinleri verdim oysaki. FileZilla'dan dosya atınca da aynı oluyor.
Plesk panelim var. Drumpal kurdum, settings.php'yi düzenleyeceğim ama permission error veriyor. Gerekli tüm izinleri verdim oysaki. FileZilla'dan dosya atınca da aynı oluyor.
Çözüm Berkay Davas 6 Nisan 2022 İzinleri verirken alt dizinleri de seçmek gerekiyor. Ayrıca app pool için ayar yaptığına emin ol.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 6 Nisan 2022 #2 İzinleri verirken alt dizinleri de seçmek gerekiyor. Ayrıca app pool için ayar yaptığına emin ol. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #3 Berkay Davas dedi: İzinleri verirken alt dizinleri de seçmek gerekiyor. Ayrıca app pool için ayar yaptığına emin ol. Eki Görüntüle 1351669 Genişletmek için tıkla... Sadece bunlar var. Bulunduğu dizine de izin vermek gerekiyormuş, çözdüm. Son düzenleme: 7 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: İzinleri verirken alt dizinleri de seçmek gerekiyor. Ayrıca app pool için ayar yaptığına emin ol. Eki Görüntüle 1351669 Genişletmek için tıkla... Sadece bunlar var. Bulunduğu dizine de izin vermek gerekiyormuş, çözdüm.