M MBerat Hectopat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 96 13 Eylül 2021 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi Pllesk paneli üzerinden ReactJS projemi deploy etmek istiyorum fakat nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bilen birisi varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2021
Başlıkta da belirttiğim gibi Pllesk paneli üzerinden ReactJS projemi deploy etmek istiyorum fakat nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bilen birisi varsa yardım edebilir mi?
Çözüm The Anorak 14 Eylül 2021 Eğer Next.js vs. gibi SSR (Server Side Rendering) kullanmıyorsan. Static page olarak /dist klasörünü doğrudan deploy edebilirsin.
Eğer Next.js vs. gibi SSR (Server Side Rendering) kullanmıyorsan. Static page olarak /dist klasörünü doğrudan deploy edebilirsin.
rel0aded.sh Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 66 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #2 Kanka İstediğin Şey Bumu Bilmiyorum Artı 0 Eksi
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 14 Eylül 2021 #3 Eğer Next.js vs. gibi SSR (Server Side Rendering) kullanmıyorsan. Static page olarak /dist klasörünü doğrudan deploy edebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Eğer Next.js vs. gibi SSR (Server Side Rendering) kullanmıyorsan. Static page olarak /dist klasörünü doğrudan deploy edebilirsin.