Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 808 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 Merhaba Plevne Anadolu lisesi nasıl acaba güzel mi?
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Nisan 2024 #2 Kaworu NAGİSA dedi: Merhaba plevne Anadolu lisesi nasıl acaba güzel mi? Genişletmek için tıkla... Lisenin iyi olup olmadığını sadece o liseye giden bilir. Sorduğun liseye giden birini bulman ve ona sorman gerek. Aksi takdirde kimse sorunu yanıtlayamaz.
Kaworu NAGİSA dedi: Merhaba plevne Anadolu lisesi nasıl acaba güzel mi? Genişletmek için tıkla... Lisenin iyi olup olmadığını sadece o liseye giden bilir. Sorduğun liseye giden birini bulman ve ona sorman gerek. Aksi takdirde kimse sorunu yanıtlayamaz.
E Eymenbjk Yoctopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #3 Kaworu NAGİSA dedi: Merhaba plevne Anadolu lisesi nasıl acaba güzel mi? Genişletmek için tıkla... İyi mi bir bilgiye ulaştınız mı?
Kaworu NAGİSA dedi: Merhaba plevne Anadolu lisesi nasıl acaba güzel mi? Genişletmek için tıkla... İyi mi bir bilgiye ulaştınız mı?
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 808 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #4 Eymenbjk dedi: İyi mi bir bilgiye ulaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım okul tabii ki iyi değilmiş eğer ki bana okullar ile ilgili sormak isterseniz sorabilirsiniz. Şu an bu tarz okullar hakkında bilgi sahibiyim aslında.
Eymenbjk dedi: İyi mi bir bilgiye ulaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım okul tabii ki iyi değilmiş eğer ki bana okullar ile ilgili sormak isterseniz sorabilirsiniz. Şu an bu tarz okullar hakkında bilgi sahibiyim aslında.