H HasoBeyy31 Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 Plexiden bilgisayar kasası yapmak istiyorum. Bilmem veya dikkat etmem gereken bir şeyler var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2025
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.699 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2025 #2 Pleksi ağırlığa ve ısıya maruz kaldıkça bükülme ve esneme yapar, hele bir de kesimleri ve bükümleri kendiniz yapmayıp dışarıda yaptıracaksanız gereğinden fazla pahalıya gelebilir. Şahsen çok mantıklı bir fikir değil.
Pleksi ağırlığa ve ısıya maruz kaldıkça bükülme ve esneme yapar, hele bir de kesimleri ve bükümleri kendiniz yapmayıp dışarıda yaptıracaksanız gereğinden fazla pahalıya gelebilir. Şahsen çok mantıklı bir fikir değil.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 7 Temmuz 2025 #3 Mümkünse kalın bir plaka kullanın efendim. Yüke karşı ince plakalar G4 Cube'da olduğu gibi çatlayabilir.
Mümkünse kalın bir plaka kullanın efendim. Yüke karşı ince plakalar G4 Cube'da olduğu gibi çatlayabilir.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.727 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #4 Metal bir iskelet üstüne inşa etmeniz daha iyi olur.