Plugin yapımcısı plugin hatalarını düzeltmiyor

Avukatsız hukuk benim gözümde işlemiyor profesyonel bir kişi takip etmedikçe şikayetlerin bir önemi olduğunu düşünmüyorum.

18 yaşından küçüğüm devlet avukat vermiyor mu zaten?

Hukuktan haberi yok.

Her konuda her şeyi en çok siz biliyorsunuz hocam tamam hukuki konularda çevrem gayet geniş.
Kolay kolay uğraşılmadan biten dava görmedim avukat değilse bile arabulucu ile konuşuluyor.

Her konuda her şeyi en çok siz biliyorsunuz hocam tamam hukuki konularda çevrem gayet geniş.
Kolay kolay uğraşılmadan biten dava görmedim avukat değilse bile arabulucu ile konuşuluyor.

Vermiyor sanırım bilmiyorum bu durumdan.

Zaten dava açıçağımı söyleyip gözünü korkutsam yetmezmi ona 18 yaşından küçük oda.

Adama bugünde yazdım baktınmı bir şey buldun mu neden hata veriyor diye bakmazsa söyleyeceğim bulamadıysan hatayı plugini tekrar yap ben bunun için ücret ödemim falan filan.
Dostum bunları foruma yazmak yerine adama yazsan daha kesin sonuç almaz mısın?

Dostum bunları foruma yazmak yerine adama yazsan daha kesin sonuç almaz mısın?

Belirttim ya bugünde dedim hata var mı bir şey bulabildin mi diye dönmezse yazacağım.

Bunu sakın yapma yoksa tehdit suçundan sende suçlu olursun ve dava açsan senin başın yanar.

Tamam ben şey demeyeceğim zaten yapmazsan dava açarım falan değil tamam öyleyse haklarımı arıcam deyip kapatacağım konuyu adamla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…