Sargent_D
Femtopat
Daha fazla
Öncelikle selamlar. Call of Duty: World at War oyunu için eskiden kullandığım fakat herhangi bir zararını görmediğim plutonium yazılımını, zombies modunu tekrar oynamak amacıyla yeniden indirdim. İndirirken de ne olur ne olmaz diyerek VirusTotal ile tarama yaptırmak istedim. Tarama sonucunda maxsecure ve zillya trojan uyarısı verdi fakat Kaspersky ile özel bir tarama yaptığımda herhangi bir tehdit tespit edilmedi. Sonrasında tam sistem taraması da yaptım ve yine bir tehdit bulamadı. YouTube'da bu konuyla ilgili araştırma yaparken, bazı kişilerin de benimle aynı sorunu yaşadığını ve geçmişte plutonium aracılığıyla birçok kişinin bilgilerinin çalındığını söylediklerine denk geldim. (bunu söyleyen sadece birkaç kişiydi; doğru olmayabilir.)
Kısacası: Bu dosya gerçekten bir virüs mü, yoksa yanlış pozitif (false-positive) bir uyarı mı? Ne yapmalıyım? İyi günler, iyi sosyaller dilerim.
Kısacası: Bu dosya gerçekten bir virüs mü, yoksa yanlış pozitif (false-positive) bir uyarı mı? Ne yapmalıyım? İyi günler, iyi sosyaller dilerim.