PmsDView.exe - .NET Framework başlatma hatası

Lunarr

Hectopat
Daha fazla  
İyi pazarlar. Karşıma böyle bir hata çıktı ve nasıl düzeltebileceğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat/Çalıştır (veya Windows tuşu + R) dedikten sonra "regedit" yazın ve Enter tuşuna basın. Buradan HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\.NETFramework değerini bulun. Bulunca .NETFramework klasörüne tıklayın, sonra sağ panele fare ile sağ tuş ile tıklayıp yeni dedikten sonra Dize Değeri seçin. Değer adı InstallRoot olmalı. Değer verisi ise C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\ olacak.

Aynı işlemi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework yolu için de tekrar edeceksiniz. Yine .NETFramework klasörünü bulduktan sonra sağ panelde sağ tık yapacaksınız. Yeni dedikten sonra Dize Değeri seçin, değer adını InstallRoot olarak girin. Değer verisi ise C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\ olacak.

Not: Eğer .NETFramework farklı bir dizinde bulunuyor ise değerleri o dizine göre ayarlamanız gerek. Farklı bir sürücüye kuruluyor mu bilmiyorum ama, aklınızda bulunsun.

Son düzenleme:

Sizin dediğiniz bölümlere girdim ve zaten aynı adda kurulmuş "InstallRoot" var. Yeni bir değer yaratınca bu ismi yazdığım zaman doğal olarak bu isimli bir dize değeri var diyor.

Peki ınstallroot. . .NET Framework yükleme konumuna işaret ediyor mu? Değer verisi ile karşılaştırdınız mı?

İşaret edip etmediğini nasıl anlayabilirim? İlk defa böyle bir sorunla karşılaştığım için bilgim yok.

Görselde olduğu gibi ınstallroot. . .NET Framework'un kurulu olduğu konuma işaret etmesi gerek. Yani . .NET Framework hangi dizine kuruluysa orayı gösterecek.

. .NET Framework klasöründe dediğiniz ınstallroot dosyası var.

Bu dosyaların aynısı. . .NET Framework'ta var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…