Tseenka
Kilopat
Daha fazla
Fareyle ilgili cok bilgi sahibi degilim. Ufak bir arastirmayla sorun yasayan birini buldum.
Rampage SMX R90 sensör çalışmıyor
Tüm tuşlar sorunsuz çalışmakta fakat sensör 2-3 günde bir 4-5 dk çalışmıyordu. Son günlerde ise neredeyse her gün 20-25dk sensör okumuyor sonradan kendi kendine düzeliyor. Denediğim çözümler. -Windows kaynaklıdır diye format attım. -Aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştirdim. -Kendi driver ve...www.technopat.net
Berbat teknik servisi bile alinmamasi için yeterli bence. Onun yerine Hero 16K sensorunu kullanan MX518'i oneririm.
Logitech G MX518 Gaming Mouse | ITOPYA
Logitech G MX518 Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 910-005545 ITOPYA'da.www.itopya.com
Ergonomi olarak size uygun degilse baska mouselere de bakabilirsiniz.
Logitech G MX518 Gaming Mouse | ITOPYA
Logitech G MX518 Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 910-005545 ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam ürün hakkında şikayetler var kendim MX518 kullanıyorum ergonomi olarak çok iyi.
Hocam alacağım demedim merak ettim, forumda adam akıllı bilgi yok ve de Rampage bir üründe sorun yaşandığında yardım etmek yerine direk Mouse al diyenler var, o konuyu görmüştüm önceden yine kesin bir şey yok o konuda, bir konuda önerip ağır olduğunu belirtenler var.
Ya hocam alacağım demedim merakımdan konu açtım niye herkes bilgi vermek yerine mouse öneriyor? İnternette adam akıllı bilgi bulamarım buraya konu açtım.
Dostum haklısın, aynı şey benim de başıma geliyor. Ancak forumdaki çoğu arkadaş Rampage ürünleri ile kötü tecrübeler yaşadığı için bu markayı pek sevmiyorlar. Bu yüzden forumda bir sürü psikolojisi oluşmuş durumda. Bana kalırsa kaç senedir Rampage kullanıyorum, ürünlerinde bir sıkıntı yaşamadım. Bu forumda en çok okuduğum şey “bu marka çöp, bunu tavsiye ederim” tamam da niye çöp? Bahsettiğim ürünü aldın mı? Deneyimledin mi? Ne kadar süre kullandın, eksileri artıları ne? Bunlar konuşulmuyor, ama bu marka çöp. Bugün git en iyi markanın en iyi ürününe sahip ol illaki sevmediğin şikayetlendiğin bir tarafı oluyor. Elektronik bir cihaz, arızalıda çıkabiliyor. Bu tarz ürünleri ürünü sipariş eden kişilerin yorumlarına bakarak daha iyi bilgi sahibi olunuyor. Çünkü son kullanıcı ürünü kullanıp deneyimlerini paylaşıyor. Ben ürün alırken Trendyol ve Hepsiburada'nın yorumlarına bakıyorum. Bu zamana kadar sorun yaşamadım. En kral ürünü al, kötü yorumlar her zaman vardır, herkesi memnun edemezsin. Mesela bahsettiğin mouse görünüm olarak çok şık, alan kişilerin yorumları da gayet iyi. Ergonomi kişiden kişiye değişir, ancak ergonomik olarak da iyi puan almış bir ürün. Kısacası fiyat ve performans ürünü. Kalkıpta 500 lira bandındaki bir ürünle tabii kıyaslanması zor. Ancak ürün ülkemiz ekonomi şartlarına bakılırsa gayet uygun bir ürün. Garanti konusuna gelecek olursak 200 liralık bu ürünün rakiplerine kıyasla ucuz olmasının sebebi bence garantisi kötü olmasındandır. İçinde kullanılan sensörün aynısını termaltakede kullanıyormuş. Arıza yapan birşeyse zaten termaltake mouse da arıza yapabilir. Bence gayet hoş bir ürün, mouse değişikliğine gidersen alıp deneyimleyebilirim. Beğenmezsem 14 günlük cayma hakkından yararlanılabilir. Ürüne zarar vermediysen, İade edersin sorun çözülür.
PWM 3389 kullanmakta. 7 programlanabilir tuşu ve makro yazılımı varmış. 129 gram bir fare. Huano Switch kullanılmış, 20 milyon tıklama ömrü var. Soldaki tuşların ömrüne ise 3 milyon denmiş. 5 RGB LED var. Kablosu 1.8 metre ve örgü. Hakkında bulabildiğim bilgiler bu kadar.
Ek olarak sanırsam, MCU ile sensörü karıştırmışlar;
Eki Görüntüle 931651
Yüksek ihtimal ABS plastik kullanılmıştır. Yanlarda kauçuk kullanılmış olabilir.İşte bundan bahsediyorum böyle bilgi verin, malzeme kalitesini öğrenebilsek çok iyi olacak ama ben de bir bilgi bulamadım.
Yüksek ihtimal ABS plastik kullanılmıştır. Yanlarda kauçuk kullanılmış olabilir.