ornitorenk Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #11 XxOrhanxX dedi: Tutuş şekli derken? Normal şekilde tutuyorum. Genişletmek için tıkla... hangisi?
X XxOrhanxX Centipat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #12 ornitorenk dedi: Eki Görüntüle 2033126Eki Görüntüle 2033127 hangisi? Genişletmek için tıkla... Palm grip
ornitorenk dedi: Eki Görüntüle 2033126Eki Görüntüle 2033127 hangisi? Genişletmek için tıkla... Palm grip
ornitorenk Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #13 XxOrhanxX dedi: Palm grip Genişletmek için tıkla... SS Prime alın hiç düşünmeden hala indirimli galiba, gerçekten hiç düşünmeden alın şu anda. Hiç pişman olmazsınız.
XxOrhanxX dedi: Palm grip Genişletmek için tıkla... SS Prime alın hiç düşünmeden hala indirimli galiba, gerçekten hiç düşünmeden alın şu anda. Hiç pişman olmazsınız.
X XxOrhanxX Centipat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #14 ornitorenk dedi: SS Prime alın hiç düşünmeden hala indirimli galiba, gerçekten hiç düşünmeden alın şu anda. Hiç pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Biraz büyük gelmez mi? Anı çevirmelerde takılma falan olur mu? Teşekkürler.
ornitorenk dedi: SS Prime alın hiç düşünmeden hala indirimli galiba, gerçekten hiç düşünmeden alın şu anda. Hiç pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Biraz büyük gelmez mi? Anı çevirmelerde takılma falan olur mu? Teşekkürler.
ornitorenk Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #15 XxOrhanxX dedi: Biraz büyük gelmez mi? Anı çevirmelerde takılma falan olur mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dostum bahsettiğin şeyi ben de yaşıyorum o sıkıntılar böyle mouselarda başına gelmez. Emin olamadıysan el ölçünü alabilirsin.
XxOrhanxX dedi: Biraz büyük gelmez mi? Anı çevirmelerde takılma falan olur mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dostum bahsettiğin şeyi ben de yaşıyorum o sıkıntılar böyle mouselarda başına gelmez. Emin olamadıysan el ölçünü alabilirsin.
X XxOrhanxX Centipat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #16 ornitorenk dedi: ornitorenk dedi: Dostum bahsettiğin şeyi ben de yaşıyorum o sıkıntılar böyle mouselarda başına gelmez. Emin olamadıysan el ölçünü alabilirsin.Eki Görüntüle 2033135 Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler eğer alırsam o modelden alacağım.
ornitorenk dedi: ornitorenk dedi: Dostum bahsettiğin şeyi ben de yaşıyorum o sıkıntılar böyle mouselarda başına gelmez. Emin olamadıysan el ölçünü alabilirsin.Eki Görüntüle 2033135 Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler eğer alırsam o modelden alacağım.
ornitorenk Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #17 XxOrhanxX dedi: Çok teşekkürler eğer alırsam o modelden alacağım. Genişletmek için tıkla... İndirimi kaçırma derim, çok uyguna geliyor.
XxOrhanxX dedi: Çok teşekkürler eğer alırsam o modelden alacağım. Genişletmek için tıkla... İndirimi kaçırma derim, çok uyguna geliyor.
X XxOrhanxX Centipat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #18 ornitorenk dedi: İndirimi kaçırma derim, çok uyguna geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet Baya uygun
ornitorenk dedi: İndirimi kaçırma derim, çok uyguna geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet Baya uygun
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #19 ornitorenk dedi: alınır mış. Neyi almayı düşündünüz paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... 600 lira bütçesi olan birisi 3325 fare almasın bir zahmet. Son düzenleme: 29 Kasım 2023
ornitorenk dedi: alınır mış. Neyi almayı düşündünüz paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... 600 lira bütçesi olan birisi 3325 fare almasın bir zahmet.
X XxOrhanxX Centipat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #20 Paper.C dedi: 600 lira bütçesi olan birisi 3325 fare almasın bir zahmet. Genişletmek için tıkla... SS Prime aldım zaten yarın gelecek nasipse.
Paper.C dedi: 600 lira bütçesi olan birisi 3325 fare almasın bir zahmet. Genişletmek için tıkla... SS Prime aldım zaten yarın gelecek nasipse.