Kayra342727
Hectopat
PÖH ya da yunus polis olmak istiyorum, hangisi seçilmeli?
Birisi 2 yıllık üniversite görevi gören MYO'dur, Lise'den sonra girersin. Diğeri üniversite sonrası KPSS ile alım yapan bir eğitim programıdır? Mezuniyet sonrası pek farkı yok, ne zaman ne yapmak istediğine bağlı olarak değişir. Sen dersen ki "ben üniversite okumak istiyorum önce, başka alternatiflerim de olsun." o zaman POMEM yok ama eğer ben direkt 20 yaşında polis olayım, üniversiteyi de açıktan tamamlarım o zaman PMYO. Yaşını bilmiyorum ancak kazanma garantisi olmadığı için PMYO da hedeflesen mutlaka istediğin bir üniversite bölümüne yönelmeni tavsiye edebilirim. Branş seçimini de daha şimdiden düşünmene gerek yok. Başarılarını dilerim![]()
Şöyle, varsayalım denediniz ve mülakatı geçemediniz, bir yıl beklemek yerine üniversite tercihi yapılmalı mutlaka. Yaş gençse şartlanmaya gerek yok demek istemiştim, ygs/kpss yettiği sürece denemek için fırsatlar olacaktır.Benim konum degil ama. PMYO kazanma garantisi yok istediğin bir üniversite bölümüne yönel derken ne demek istediniz hocam. Orayı pek anlamadım üniversite okuyup ondan sonra mı POMEM'e girelim.
Şöyle, varsayalım denediniz ve mülakatı geçemediniz, bir yıl beklemek yerine üniversite tercihi yapılmalı mutlaka. Yaş gençse şartlanmaya gerek yok demek istemiştim, ygs/kpss yettiği sürece denemek için fırsatlar olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.