snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 929 10 Şubat 2025 #1 Merhaba az önce sosyalden beğendiğim bir resmi indirdim. Uzantısı PNG idi adı download file.PNG idi. Telefonuma virüs bulaşır mı?
Merhaba az önce sosyalden beğendiğim bir resmi indirdim. Uzantısı PNG idi adı download file.PNG idi. Telefonuma virüs bulaşır mı?
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.654 Çözümler 167 10 Şubat 2025 #2 Hayır.
asaf3131 Picopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #3 snowman0 dedi: Merhaba az önce sosyalden beğendiğim bir resmi indirdim. Uzantısı PNG idi adı download file.PNG idi. Telefonuma virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sosyalden bulaşmazda sorunun cevabı hayır çünkü sadece PC'de olur.
snowman0 dedi: Merhaba az önce sosyalden beğendiğim bir resmi indirdim. Uzantısı PNG idi adı download file.PNG idi. Telefonuma virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sosyalden bulaşmazda sorunun cevabı hayır çünkü sadece PC'de olur.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 15.053 Makaleler 11 Çözümler 115 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 10 Şubat 2025 #4 snowman0 dedi: Merhaba az önce sosyalden beğendiğim bir resmi indirdim. Uzantısı PNG idi adı download file.PNG idi. Telefonuma virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim PNG'ye virüs falan sıkıştıramazsın. Sadece .exe/.cmd kısayolunu gizleyerek PDF diye yutturuyorlar diye biliyorum.
snowman0 dedi: Merhaba az önce sosyalden beğendiğim bir resmi indirdim. Uzantısı PNG idi adı download file.PNG idi. Telefonuma virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim PNG'ye virüs falan sıkıştıramazsın. Sadece .exe/.cmd kısayolunu gizleyerek PDF diye yutturuyorlar diye biliyorum.
asaf3131 Picopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #5 SerdarT35 dedi: Benim bildiğim PNG'ye virüs falan sıkıştıramazsın. Sadece .exe/.cmd kısayolunu gizleyerek PDF diye yutturuyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır ZIP'e virüs ve fotoğraf koyuyolar uzantısını PNG görüntüsünü fotoys çrvitriyorlar en son da ZIP açılır açılmaz gerçek fotoğraf ve virüsü açıyor.
SerdarT35 dedi: Benim bildiğim PNG'ye virüs falan sıkıştıramazsın. Sadece .exe/.cmd kısayolunu gizleyerek PDF diye yutturuyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır ZIP'e virüs ve fotoğraf koyuyolar uzantısını PNG görüntüsünü fotoys çrvitriyorlar en son da ZIP açılır açılmaz gerçek fotoğraf ve virüsü açıyor.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 15.053 Makaleler 11 Çözümler 115 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 10 Şubat 2025 #6 asaf3131 dedi: Hayır ZIP'e virüs ve fotoğraf koyuyolar uzantısını PNG görüntüsünü fotoyu çrvitriyorlar (?) en son da ZIP açılır açılmaz gerçek fotoğraf ve virüsü açıyor. Genişletmek için tıkla... ZIP'tir RAR'dır 7Z'dir onlar da var tabii ama onun uzantısı gözüküyor zaten.
asaf3131 dedi: Hayır ZIP'e virüs ve fotoğraf koyuyolar uzantısını PNG görüntüsünü fotoyu çrvitriyorlar (?) en son da ZIP açılır açılmaz gerçek fotoğraf ve virüsü açıyor. Genişletmek için tıkla... ZIP'tir RAR'dır 7Z'dir onlar da var tabii ama onun uzantısı gözüküyor zaten.
asaf3131 Picopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #7 SerdarT35 dedi: ZIP'tir RAR'dır 7Z'dir onlar da var tabii ama onun uzantısı gözüküyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam işte orada hedef kitle uzantıyı gösteri açmıyor PNG'yi görü sonra bay bay PC.
SerdarT35 dedi: ZIP'tir RAR'dır 7Z'dir onlar da var tabii ama onun uzantısı gözüküyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam işte orada hedef kitle uzantıyı gösteri açmıyor PNG'yi görü sonra bay bay PC.
snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 929 10 Şubat 2025 #8 asaf3131 dedi: Hayır ZIP'e virüs ve fotoğraf koyuyolar uzantısını PNG görüntüsünü fotoys çrvitriyorlar en son da ZIP açılır açılmaz gerçek fotoğraf ve virüsü açıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim indirdiğimde PNG yazıyordu ve fotoğrafdı
asaf3131 dedi: Hayır ZIP'e virüs ve fotoğraf koyuyolar uzantısını PNG görüntüsünü fotoys çrvitriyorlar en son da ZIP açılır açılmaz gerçek fotoğraf ve virüsü açıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim indirdiğimde PNG yazıyordu ve fotoğrafdı
asaf3131 Picopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #9 snowman0 dedi: Hocam benim indirdiğimde PNG yazıyordu ve fotoğrafdı. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok + zaten seninki PC değil.
snowman0 dedi: Hocam benim indirdiğimde PNG yazıyordu ve fotoğrafdı. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok + zaten seninki PC değil.
snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 929 10 Şubat 2025 #10 asaf3131 dedi: Hocam işte orada hedef kitle uzantıyı gösteri açmıyor PNG'yi görü sonra bay bay PC. Genişletmek için tıkla... Hatta yazıcılar kategorisine idi
asaf3131 dedi: Hocam işte orada hedef kitle uzantıyı gösteri açmıyor PNG'yi görü sonra bay bay PC. Genişletmek için tıkla... Hatta yazıcılar kategorisine idi