alfabe Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 211 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #1 PNG formatındaki görsel Premiere Pro'da farklı gözüküyor. 1. resim: Premiere Pro / 2. resim: Normal. Nasıl düzeltirim?
PNG formatındaki görsel Premiere Pro'da farklı gözüküyor. 1. resim: Premiere Pro / 2. resim: Normal. Nasıl düzeltirim?
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 14 Ekim 2021 #2 Premier Pro önizlemesinin ayarı olması gerek. Düşük kalite önizliyor olabilir misiniz?
alfabe Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 211 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #3 muzan dedi: Premiere Pro önizlemesinin ayarı olması gerek. Düşük kalite önizliyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Videoyu render aldım. Video resim 1'de ki gibiydi. Ardından tekrar programa girdim. Kendiliğinden düzelmiş. Şu an bir sorun yok.
muzan dedi: Premiere Pro önizlemesinin ayarı olması gerek. Düşük kalite önizliyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Videoyu render aldım. Video resim 1'de ki gibiydi. Ardından tekrar programa girdim. Kendiliğinden düzelmiş. Şu an bir sorun yok.