Fearain Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 Çözümler 2 Yer Wall Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #11 Teşekkürler arkadaşlar PNY 3060 almaya karar verdim.
Emrexeq Femtopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #12 @Fearain kartı aldiniz mi? Memnun musun yükte kaç derece performansı nasıl?
Fearain Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 Çözümler 2 Yer Wall Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #13 Emrexeq dedi: @Fearain kartı aldiniz mi? Memnun musun yükte kaç derece performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Merhaba daha almadım fakat önümüzdeki ay stoklarda kalırsa almayı düşünüyorum alırsam sizi bilgilendiririm.
Emrexeq dedi: @Fearain kartı aldiniz mi? Memnun musun yükte kaç derece performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Merhaba daha almadım fakat önümüzdeki ay stoklarda kalırsa almayı düşünüyorum alırsam sizi bilgilendiririm.
Emrexeq Femtopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #14 Fearain dedi: Merhaba daha almadım fakat önümüzdeki ay stoklarda kalırsa almayı düşünüyorum alırsam sizi bilgilendiririm. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler kartı nereden alacaksınız düşündüğünüz bir yer var mı?
Fearain dedi: Merhaba daha almadım fakat önümüzdeki ay stoklarda kalırsa almayı düşünüyorum alırsam sizi bilgilendiririm. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler kartı nereden alacaksınız düşündüğünüz bir yer var mı?
Fearain Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 Çözümler 2 Yer Wall Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #15 Emrexeq dedi: Tamam teşekkürler kartı nereden alacaksınız düşündüğünüz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... İtopya üzerinden düşünüyorum
Emrexeq dedi: Tamam teşekkürler kartı nereden alacaksınız düşündüğünüz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... İtopya üzerinden düşünüyorum
Timaf Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 19 Yer Oshamafe Daha fazla Sistem Özellikleri RX 550, RYZEN 5 3500X, 16GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #16 Aldınız mı? Memnun musunuz?
Fearain Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 Çözümler 2 Yer Wall Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #17 Timaf dedi: Aldınız mı? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba almadım 6600 XT'li hazır sistem düşürmüştüm 2022 eylül gibi imzadaki sistem.
Timaf dedi: Aldınız mı? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba almadım 6600 XT'li hazır sistem düşürmüştüm 2022 eylül gibi imzadaki sistem.