PNY 3060 Ti alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye alınmaz onu da söyleseymişsiniz keşke, sadece alınmaz yazmak yerine.

İndirim gelecek ürünler bunlar, indirimsiz halleri 10900TL tutuyor. Sence tercih edilir mi hocam?

@Tigger İşlemci ve ekran kartı hariç tercih edilmez. Ekran kartı 5200-5300 TL civarına düşerse alınabilir. Onun dışında işlemci 1080P çözünürlükte darboğaz yapacaktır.

@Tigger İşlemci ve ekran kartı hariç tercih edilmez. Ekran kartı 5200-5300 TL civarına düşerse alınabilir. Onun dışında işlemci 1080P çözünürlükte darboğaz yapacaktır.
3600X ile 3600 arasında o kadar performans farkı mı var?

@Tigger Uygun fiyata düşerse R5 3600 alınabilir. Onun dışında çok olmasa bile performans farkı var. Azıcık darboğaz sıkıntı olmazsa R5 3600'ü alabilirsiniiz. Ekran kartına ise 5200-5300'den fazla vermenizi önermem.

Konu tarafımca daha önce açılmıştı. Tecrübemi burada paylaştım, bakabilirsiniz.

5.500tl yapmışlar, indirim 200tl. Çok ilginç oldu ya.

İndirim gerçek indirim değil bu kart için. ben geçen hafta indirimsiz bu fiyata almıştım. 5 adet stok vardı hemen bitti. Bu hafta 200TL zam geldi indirimli fiyatı yine ilk fiyata 5.500TL'ye geldi

İndirim gerçek indirim değil bu kart için ben geçen hafta indirimsiz bu fiyata almıştım. 5 adet stok vardı hemen bitti. Bu hafta 200TL zam geldi indirimli fiyatı yine ilk fiyata 5.500TL'ye geldi
Aynen öyle, kurdan korktuğum için beklemek istemiyorum ama stokların tam oturması için beklemek şart gibi duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…