PNY 3060 Ti ekran kartı OC yapılabilir mi?

NoRDen

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım. PNY 3060 Ti modeli. Benchmark yaptığımda parçalarımın hepsi iyi çıkıyor grafik kartında da %122 çıkıyor fakat %12 daha iyi kullanabilirsiniz diyor.
Bu karta OC yapabilir miyim veya daha fazla verim alabilir miyim?
benchmarkta yazan yazı

Performing below potential (12th percentile) - GPU OC Guide ( Potansiyelin altında performans (12. yüzdelik dilim) - GPU OC Kılavuzu )

@NoRDen öncelikle hayırlı olsun. Ekran kartınız fazlasıyla yeterli performans sunuyorken daha fazla FPS değerleri için overclock yapmanız pek mantıklı gözükmüyor. 3-4 yıl sonra belki yapmanız gerekebilir.

çok teşekkür ederim arkadaşlar bi çok kart kullandım hiçbirinde oc falan bakmadım zaten benchmarkta %12 daha iyi kullanabilirsin diyor oc yaparak yardımcı olabilecek olan varsa fps için değil %12 yi de kullanayım diye oc yapmak istiyorum tabi çok zararlıysa falan yapmam
1631711091522.png

bide böyle birşey var frekanslar az sanki
@alihanvardertyok

Son düzenleme:
Valla bilmiyorum reis bende konulara etiketlendiğini gördüm bende etiketledim yukarıdaki fotoğraf ta şey var sanki 1600 mhz alabilirimde 210 da kullanıyormuşum gibi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00