kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.163 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Haziran 2022 #1 Merhaba, ben bir SSD almak istiyorum. Fiyat performans olması benim için önemli. Bir süredir bakınıyorum farklı modellere, bugün PNY CS3030'a denk geldim. Sizce alınır mı? Farklı bir tavsiyeniz varsa da önerilerinizi bekliyorum ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Merhaba, ben bir SSD almak istiyorum. Fiyat performans olması benim için önemli. Bir süredir bakınıyorum farklı modellere, bugün PNY CS3030'a denk geldim. Sizce alınır mı? Farklı bir tavsiyeniz varsa da önerilerinizi bekliyorum ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
4 403646 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.988 Makaleler 2 Çözümler 23 3 Haziran 2022 #2 Alınır, gayet güzel de indirime girmiş.
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 3 Haziran 2022 #3 Mükemmel fiyat. Bu fiyata bu SSD'yi zerre düşünmeden alırdım. Hatta o kadar güzel fiyatta ki karta para yükleyip alasım geldi.
Mükemmel fiyat. Bu fiyata bu SSD'yi zerre düşünmeden alırdım. Hatta o kadar güzel fiyatta ki karta para yükleyip alasım geldi.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #4 Havada kapılır.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 3 Haziran 2022 #5 Bedava fiyat bitmeden al.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.163 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Haziran 2022 #6 messinicocugu dedi: Bedava fiyat bitmeden al. Genişletmek için tıkla... Rambo Okan Güler dedi: Havada kapılır. Genişletmek için tıkla... botstepz dedi: Mükemmel fiyat. Bu fiyata bu SSD'yi zerre düşünmeden alırdım. Hatta o kadar güzel fiyatta ki karta para yükleyip alasım geldi. Genişletmek için tıkla... 403646 dedi: Alınır, gayet güzel de indirime girmiş. Genişletmek için tıkla... Aldım. Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için
messinicocugu dedi: Bedava fiyat bitmeden al. Genişletmek için tıkla... Rambo Okan Güler dedi: Havada kapılır. Genişletmek için tıkla... botstepz dedi: Mükemmel fiyat. Bu fiyata bu SSD'yi zerre düşünmeden alırdım. Hatta o kadar güzel fiyatta ki karta para yükleyip alasım geldi. Genişletmek için tıkla... 403646 dedi: Alınır, gayet güzel de indirime girmiş. Genişletmek için tıkla... Aldım. Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için