Western Digital 1 TB SN750 WDBRPG0010BNC M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Adata 2 TB XPG SX8200 Pro ASX8200PNP-2TT-C M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Western Digital 1 TB SN750 WDBRPG0010BNC M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Yani daha iyi diyebilir miyiz bilmiyorum. Yakın modeller, CS3030 TBW değeri olarak ikisinden de çok daha iyi. @Rambo Okan Güler IOPS değerlerini bilmiyorum ben CS3030'un, sen biliyor musun?
Yani daha iyi diyebilir miyiz bilmiyorum. Yakın modeller, CS3030 TBW değeri olarak ikisinden de çok daha iyi. @Astroscott IOPS değerlerini bilmiyorum ben CS3030'un, sen biliyor musun?