PNY CS2150 alınır mı?

Bütçe
12.500
Sistem bilgilerin
Asus rog x870 F Anakart
R7 9800x3d
Msi suprim x 5070 ti oc
48 gb ram Patiriot 8200mhz 38 cl
850 wat gold

Kaybım Ne Olur Yani Fps 5 10 düşük Olsa Bence sorun Olmaz

Sistem bilgilerin
Asus rog x870 F Anakart
R7 9800x3d
Msi suprim x 5070 ti oc
48 gb ram Patiriot 8200mhz 38 cl
850 wat gold
Hocam, dediğim Kingston G5'i alın.

Donanım bilgisi burada:

İncelemeside burada:

Sizin attıklarınız 3 çekirdekli Phison E31T kullanıyor, benim attığım 5 çekirdekli SM2508 kullanıyor. Flash kanalları bile iki katı.
En başta DRAM farkı var zaten.

Kaybım Ne Olur Yani Fps 5 10 düşük Olsa Bence sorun Olmaz
FPS olarak kaybınız olmaz ama sırf İncehesap'tan alacaksınız diye niye daha kötüsünü alasınız?

Hocam Onlar stokta Yok Atığınız İnce Hesapta Bakıp atabilirmisiniz Çok Anlamıyorum Da rica Etsem Mecburi Olarak İnce Hesaptan Alıyorum Pc Topladım Çünkü

Hocam Onlar stokta Yok Atığınız İnce Hesapta Bakıp atabilirmisiniz Çok Anlamıyorum Da rica Etsem Mecburi Olarak İnce Hesaptan Alıyorum Pc Topladım Çünkü
SSD'yi sonra alma olasılığınız varmı? Veya ayrı? Şimdi sipariş etseniz aynanda gelirler, takması kolay zaten.

SSD'yi sonra alma olasılığınız varmı? Veya ayrı? Şimdi sipariş etseniz aynanda gelirler, takması kolay zaten.
Takması sorun değil Bütün Aldığım Parçalar Sökük Geliyor Toplanmadan
Ben toplarımda kablo Görüntü kirliliği yapar onu Toplaya Bilirmiyim Bilmiyorum

Takması sorun değil Bütün Aldığım Parçalar Sökük Geliyor Toplanmadan
Ben toplarımda kablo Görüntü kirliliği yapar onu Toplaya Bilirmiyim Bilmiyorum
Yani illa alacaksanız fiyatını hak eden ve Windows kurmak için uygun bir tek bu var:

200GB üstü aktarma yapmıyorsanız pek sıkıntı yapmaz. Sonrasında 2. slota geçirip, depolama amaçlı kullanırsınız. Diğer ürünlerin hepsinin fiyat durumları cidden berbat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…