PNY CS3030 SSD'de aniden yavaşlama

WithTheRuleOfLaw

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,

PNY CS3030 diskini ana disk olarak kullanıyorum. Yanında iki tane daha SSD var. Yakın zamanda bir SSD eklemesi yaptım ama onunla ilgili mi bilmemekle birlikte, bugün bilgisayar aşırı yavaşladı ve Steam ve Epic Games'e giremez oldu. Disklerden birini algılamadı dahi. Garip bir şekilde kilitlendi bilgisayar. Sonrasında kapat tuşuyla kapatmayı denedim ancak kendiliğinden kapanmadı. Fiziki tuş ile kapatmak durumunda kaldım.

Acaba bunun sebebi nedir ve nasıl çözülür? Yeni bir donanım eklenmesiyle ilgili olabilir mi? İki gün önce eklemiştim yeni SSD'yi.

SSD'lere verdiğin güç kabloları birbirinden bağımsız mı? Tek kablo üzerinden 2 tanesine güç vermeye çalışırsan oluyor bu tarz durumlar.

SSD'lere verdiğin güç kabloları birbirinden bağımsız mı? Tek kablo üzerinden 2 tanesine güç vermeye çalışırsan oluyor bu tarz durumlar.
Laptop bendeki. Üç tane SSD takılı. Yeni donanım taktım diye herhalde böyle bir tepki verdi bilgisayar. Şu an bir sorun yok.

1 TB SANDİSK ULTRA 3D SATA
250 GB PNY CS3030 NVMe M2
250 GB WD SN550 NVMe M2

Takılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…