Selam, şu anda elimde güzel bir Samsung SSD var. Alalı 3 yıl oldu hala sağlığı %95, 1 format geçti ve 26 TB veri yazmışım, 60 TB da okumuş. Ancak 500GB oyun sığmıyor içine. Bir tane SATA SSD şart artık. Araştırdım bu SSD'yi buldum. Forumlarda %80-90 alınır diyordu. Paramın beni üzmeyecek bir şeye gitmesini istiyorum. Sizce alınır mı?
Arkadaşlar benim MacBook Pro 2012 i7'de yavaşlamalar sonucu format atıp duruyordum. Test ediyim dedim yazma hızı flash bellek gibi olmuş. Alalı 1 sene olmadı garantiye göndereyim diyorum. Kabul edilir mi? Sıfırı ile değişirse satarım. Catalina ve Windows 10 LTSC. 1GB'lık test 5GB'lık test...
Arkadaşlar benim MacBook Pro 2012 i7'de yavaşlamalar sonucu format atıp duruyordum. Test ediyim dedim yazma hızı flash bellek gibi olmuş. Alalı 1 sene olmadı garantiye göndereyim diyorum. Kabul edilir mi? Sıfırı ile değişirse satarım. Catalina ve Windows 10 LTSC. 1GB'lık test 5GB'lık test...
Ben kullanıyorum. Memnunum. Herhangi bir problemle karşılaşmadım. Forumda karşılaşanlar var sanırım. Şans işi biraz. İşinizi şansa bırakmayın.
Sonuçlarım bu şekilde. Yaklaşık 8-9 aydır sistemde kullanıyorum.
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 3.325,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!