Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #11 Şu anda kullanıyorum, anakart uyumluysa güzel değerler verir. Marka olarak güzel ama bir samsung kadar değil. Üzmez ama.
Şu anda kullanıyorum, anakart uyumluysa güzel değerler verir. Marka olarak güzel ama bir samsung kadar değil. Üzmez ama.
woxop Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #12 Bonita dedi: Şu anda kullanıyorum, anakart uyumluysa güzel değerler verir. Marka olarak güzel ama bir samsung kadar değil. Üzmez ama. Genişletmek için tıkla... hocam çok fazla kronik sorunlu diyen alınmaz diyen var hele ki son zamanlarda bozdu diyenler var
Bonita dedi: Şu anda kullanıyorum, anakart uyumluysa güzel değerler verir. Marka olarak güzel ama bir samsung kadar değil. Üzmez ama. Genişletmek için tıkla... hocam çok fazla kronik sorunlu diyen alınmaz diyen var hele ki son zamanlarda bozdu diyenler var
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #13 woxop dedi: hocam çok fazla kronik sorunlu diyen alınmaz diyen var hele ki son zamanlarda bozdu diyenler var Genişletmek için tıkla... Yoo gayet güzel.
woxop dedi: hocam çok fazla kronik sorunlu diyen alınmaz diyen var hele ki son zamanlarda bozdu diyenler var Genişletmek için tıkla... Yoo gayet güzel.