Alternatif yazılımlar ile de denediniz mi? Anakart nedir bir de?
Hmm, atto ile nasıl?
Benchmark testleriyle normal kullanım değerleri pek eşleşmez, zira dosyanın boyutu da bunda etkilidir. Onun dışında anakart SATA II olabilir ama emin değilim ona biraz daha bakmak lazım.Hocam link atabilir misiniz bulamadım. Kendim dosya atayım dedim saniyede 300'den yukarıya çıkmadı 150-70 böyle dolandı.
Benchmark testleriyle normal kullanım değerleri pek eşleşmez, zira dosyanın boyutu da bunda etkilidir. Onun dışında anakart SATA II olabilir ama emin değilim ona biraz daha bakmak lazım.
![]()
ATTO Disk Benchmark 4.01.0f1 Download
ATTO Disk Benchmark is a very popular harddisk and SSD benchmarking tool. Offers nice features to benchmark RAID setups.www.techpowerup.com
Tahmin ettiğim gibi. Phison kontrolcüler ATTO ile biraz daha iyi performans veriyor bunun en büyük örneklerinden biri de Burst, ikisinde de S11 mevcut. Değerler iyi bence gerek yok.Anakartım SATA 3 destekliyor diye biliyorum. Atto ile test yaptım değerler iyi gibi geldi garantiye göndermeye gerek var mı sizce?
Tahmin ettiğim gibi. Phison kontrolcüler atto ile biraz daha iyi performans veriyor bunun en büyük örneklerinden biri de burst, ikisinde de S11 mevcut. Değerler iyi bence gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.