eskisehirspor Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Normalde bu konuyu açmayacaktım ama çok arada kaldım . Fiyatları aynı sizce hangisini alınmalı? Başka 240 GB SSD önerisi varsa alabilirim.
Normalde bu konuyu açmayacaktım ama çok arada kaldım . Fiyatları aynı sizce hangisini alınmalı? Başka 240 GB SSD önerisi varsa alabilirim.
SalihReizz Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 340 Çözümler 3 5 Eylül 2022 #2 eskisehirspor dedi: Normalde bu konuyu açmayacaktım ama çok arada kaldım . Fiyatları aynı sizce hangisini alınmalı? Başka 240 GB SSD önerisi varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha ucuz ise onu alın. Kalite farkı pek yok.
eskisehirspor dedi: Normalde bu konuyu açmayacaktım ama çok arada kaldım . Fiyatları aynı sizce hangisini alınmalı? Başka 240 GB SSD önerisi varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha ucuz ise onu alın. Kalite farkı pek yok.
F flix2m Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 101 9 Eylül 2022 #3 eskisehirspor dedi: Normalde bu konuyu açmayacaktım ama çok arada kaldım . Fiyatları aynı sizce hangisini alınmalı? Başka 240 GB SSD önerisi varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... aldınız mı hocam bende ikisi arasında kaldım :/
eskisehirspor dedi: Normalde bu konuyu açmayacaktım ama çok arada kaldım . Fiyatları aynı sizce hangisini alınmalı? Başka 240 GB SSD önerisi varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... aldınız mı hocam bende ikisi arasında kaldım :/