Kasım indirimleri gitmeden son saatler ekran kartı almak istiyorum. Bu linkteki kartın soğutması iyi midir? Fiyatı uygun geldi bana.
Taksit olaylarından dolayı incehesaptan alamıyorum yoksa dediğiniz gibi biraz daha koyup alınabilecek seçenekler var.Alınabilir, ekstra 1000tl ekleniyor ama şu modele de bakabilirsiniz:
![]()
COLORFUL RTX 4070 12GB GDDR6X 192Bit NB EX-V DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Anladım hocam, bu attığınız modelde gayet iyi zaten.Taksit olaylarından dolayı incehesaptan alamıyorum yoksa dediğiniz gibi biraz daha koyup alınabilecek seçenekler var.
Son dakika aldım. İnşallah memnun olurum teşekkür ediyorum.Anladım hocam, bu attığınız modelde gayet iyi zaten.
Dostum memnun musun? Almayı planlıyorum.Son dakika aldım. İnşallah memnun olurum teşekkür ediyorum.
Genel olarak memnunum dostum birkaç oyun oynadım aşırı coil whine yok. Sıcaklık 70 derece civarında geziyor fanlar %60 civarı çalışıyor. Yazın ne olur bilemem ama şu an böyle. Ekstra soğutma sistemi kullanmıyorum. Sadece benim diğer konulara girersen bi vram konusu var ona bakabilirsin. Bu sorun normal mi hala çözemedim, kesin bir şekilde cevaplayan da olmadıDostum memnun musun? Almayı planlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.