Bu ekran kartını kullanan varsa yazarsa sevinirim bu model GDDR5 olarak mı satılıyor GDDR4 mü uzun profil.
Ben bu ekran kartını İncehesap'tan satın aldım bana DDR4 modelini gönderdiler değişim için iade ettim bana GDDR5 göndermek yerine ürünü komple iade etmişler müşteri hizmetleri hiçbir şey bilmiyor anlamıyor kafayı yemek üzereyim bu uzun profile GDDR4 diyorlar bu GDDR5 değil mi? Arkadaşlar.
İndirimli fiyattan aldım başka yerlerde 2 katı şuan ellerinde varsa göndermek zorundalar faturam da bile GDDR5 yazıyor.Başka yerden satın al. Bu sorunu yaşayan çok oldu bir kaç gündür.
Ben bu ekran kartını İncehesap'tan satın aldım bana DDR4 modelini gönderdiler değişim için iade ettim bana GDDR5 göndermek yerine ürünü komple iade etmişler müşteri hizmetleri hiçbir şey bilmiyor anlamıyor kafayı yemek üzereyim bu uzun profile GDDR4 diyorlar bu GDDR5 değil mi? Arkadaşlar.
GT 1030'da marka model bakmaya gerek yok, GDDR4 mü GDDR5 mi daha önemli. Ki bu GDDR5 yani alınabilir.
Hocam 1030 ekran kartı kartı için GDDR4 ya da GDDR5 olması bir fark yaratmaz. Eğer paranız elinize geçtiyse siz bilindik sağlam markalardan şaşmayın.
![]()
MSI GT 1030 2GHD4 LP OC 64 Bit DDR4 2 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI GT 1030 2GHD4 LP OC 64 Bit DDR4 2 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI GT 1030 2GHD4 LP OC 64 Bit DDR4 2 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 1.941,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI'ın 1030 ekran kartı bu da. Gayet güzel bence alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.