PNY GT 1030 2 GB GDDR5 nasıldır?

Makaleler
1
Yer
Adana
Bu ekran kartını kullanan varsa yazarsa sevinirim bu model GDDR5 olarak mı satılıyor GDDR4 mü uzun profil.

Dosya Ekleri

• images (2).jpg
    images (2).jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Valorant, CS:GO, tarzı oyunlar için güzeldir, iş görür. Zaten CS:GO, Valorant tarzı oyunlar yüksek ayarlarda oynanmaz düşük ayarlarda çok rahat oynarsınız o ekran kartıyla.
1030 ekran kartı ısınan bir ekran kartı değildir zaten. En ucuz 1030 hangisi ise onu almanızı öneririm.
Bu ekran kartını kullanan varsa yazarsa sevinirim bu model GDDR5 olarak mı satılıyor GDDR4 mü uzun profil.

PNY zaten sağlam markadır. Hem soğutma olarak hem arıza konusunda falan size sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

Ben bu ekran kartını İncehesap'tan satın aldım bana DDR4 modelini gönderdiler değişim için iade ettim bana GDDR5 göndermek yerine ürünü komple iade etmişler müşteri hizmetleri hiçbir şey bilmiyor anlamıyor kafayı yemek üzereyim bu uzun profile GDDR4 diyorlar bu GDDR5 değil mi? Arkadaşlar.

Ben bu ekran kartını İncehesap'tan satın aldım bana DDR4 modelini gönderdiler değişim için iade ettim bana GDDR5 göndermek yerine ürünü komple iade etmişler müşteri hizmetleri hiçbir şey bilmiyor anlamıyor kafayı yemek üzereyim bu uzun profile GDDR4 diyorlar bu GDDR5 değil mi? Arkadaşlar.

Başka yerden satın al. Bu sorunu yaşayan çok oldu bir kaç gündür.

Yanlış bilgi

Hocam 1030 ekran kartı kartı için GDDR4 ya da GDDR5 olması bir fark yaratmaz. Eğer paranız elinize geçtiyse siz bilindik sağlam markalardan şaşmayın.

MSI'ın 1030 ekran kartı bu da. Gayet güzel bence alınabilir.

GT 1030'da marka model bakmaya gerek yok, GDDR4 mü GDDR5 mi daha önemli. Ki bu GDDR5 yani alınabilir.

GT 1030'da marka model bakmaya gerek yok, GDDR4 mü GDDR5 mi daha önemli. Ki bu GDDR5 yani alınabilir.

Bana müşteri hizmetleri bu ürün GDDR4 diyor 😂 kafayı yiyeceğim GDDR5 diyorum bu ürün farklı sitelere bakın diyorum doğru diyorlar sonra 3 gündür çözümlenmedi konu telefon bekliyorum halen.
@Recep Baltaş hocam lütfen yardımcı olun vallaha sıkıldım bunaldım bu konudan.

Hocam 1030 ekran kartı kartı için GDDR4 ya da GDDR5 olması bir fark yaratmaz. Eğer paranız elinize geçtiyse siz bilindik sağlam markalardan şaşmayın.

MSI'ın 1030 ekran kartı bu da. Gayet güzel bence alınabilir.

DDR4 GT1030 ile GDDR5 GT 1030 arasında büyük fark var:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı