PNY GT 1030 alınır mı?

70-80 lira fazla verip Asus almak daha mantıklı. Yarın bir gün satmak istersen PNY'yi 2. elde kim ne yapsın. Çok değer kaybeder ve zor satarsın. Bunu da hesaba katın.
Gt 1030'un en performanslıları GDDR5 ve OC modelleri, ancak fiyatlar yüksek şuan.

Son düzenleme:

PNY'yi kim ne mi yapsın? Cahilliğin böylesi... Sırf marka için para ödemiş olur ASUS'a. PNY de gayet iyidir. Çokça ve kolayca da satılır.

Son düzenleme:
Arkadaş biraz saygılı olsa düzgün konuşsa ona da cevap verirdim.

Şimdi konu sahibi dostum, 2. elde Gt 1030 alacak adam bilgisayar uzmanı olmayacak, günlük kullanım veya yüksek performans gerektirmeyen oyunlar için alacak. Yüzde doksan çoğunluk Asus'u tercih edecek. Kim ne derse desin çoğunluk PNY'yi ASUS'a tercih etmez. Aynı paraya iki kart varsa önce ASUS satılır. Zaten sen de PNY'yi bilseydin yada yakınlarından duymuş olsaydın buraya gelip bu konuyu açmazdın.

PNY'yi kötülüyormuşum gibi gözükmesin, bilinirliği Türkiye'de ASUS'a göre zayıf. Bu da önemli bir kriterdir. 80 lira büyük bir miktar değil, satacağın zamanki 100-200 liralık miktar da çok büyük bir para değil, kartı alırken verdiğin 1500 lira da. Ancak bu kartları alanlara anlık olarak bu meblalar büyük gelebiliyor ben de fikrimi söylüyorum. Bence bugün vereceğin 80 liranın sana yarın bir ihtiyaç hasıl olsa, satmak istesen 2. elde min 150-200 lira ve daha çabuk elden çıkarma gibi bir dönüşü olur.

Marka bilinirliği, insana verdiği güven hissi, dış duruşundaki ağırlığı, dış görünüşü de önemlidir ticarette, bir malı alırken ve satarken. Eğer önemli olmasaydı incili boncuklu ışıklı sistemler, kötü soğutmalı ama üç fanlı kartlar vs piyasası bu kadar kuvvetli olmazdı.

Sonuç olarak bu konulara 2 şekilde yaklaşabilirsin ve sonuçları şunlar olur:
1-Marka bilinirliğini vb kriterleri performansta etkili olmasalar da kabul edersin ve lehine kullanırsın.
2-Bu durumu reddedersin ve ileride zarar edersin. Bir de satarken bu şekilde düşünen, durumun farkında olan ama sana ''Bu bilinmedik bir marka zaten vs vs'' diyip fiyatı daha da öldürmeye çalışan fırsatçılarla uğraşırsın.

Karşına düzgün alıcılar çıkarsa yada çıkıyorsa sorun zaten yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…