wellnortkan
Megapat
Daha fazla
Bunun fanını nereye takabilirim ? Sıvı soğutma almayı planlıyorum. Üst tarafa zaten radyatör gelicek. Sol tarafta zaten egzoz fanı var. Bu durumda sıvı soğutmalı modelini almam imkansızlaşıyor.
Asus GeForce GTX 980 Ti 6GB Video Graphics Card HDMI DVI DP GTX980TI-6GD5 Gaming
Bu modeli sizce iyi soğutma sağlayabilir mi ? Sonuçta ASUS. Derler ya ASUS'un soğutma kalitesi iyi diye.
Tamam da benim alacağım kasa NZXT Noctis 450 önde 3 adet fan yer alıyor. Bu kartın fanını takacak yer yok malesef...Her kasanın önünde en az bir adet fan yeri vardır ordakini çıkarır takarsın.
Dediğimi yapabilirsin. Arka egzoz fanı cıkarma direk radyotörü monte et. Üstine de radyotörün fanını monte edersin Hem daha iyi soğur.Tamam da benim alacağım kasa NZXT Noctis 450 önde 3 adet fan yer alıyor. Bu kartın fanını takacak yer yok malesef...
Siz beni takmıyorsunuz galiba.Ya referans tasarım kartları ben daha çok beğeniyorum. Hem önde 3 adet içeri hava üfleyen fan mevcut kasamda. Bu kartdan almak istiyorum.
Asus GeForce GTX 980 Ti 6GB Video Graphics Card HDMI DVI DP GTX980TI-6GD5 Gaming
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.