PNY GTX 980Ti Nasıldır ?

Bunun fanını nereye takabilirim ? Sıvı soğutma almayı planlıyorum. Üst tarafa zaten radyatör gelicek. Sol tarafta zaten egzoz fanı var. Bu durumda sıvı soğutmalı modelini almam imkansızlaşıyor.

Asus GeForce GTX 980 Ti 6GB Video Graphics Card HDMI DVI DP GTX980TI-6GD5 Gaming

Bu modeli sizce iyi soğutma sağlayabilir mi ? Sonuçta ASUS. Derler ya ASUS'un soğutma kalitesi iyi diye.

Bunun fanını nereye takabilirim ? Sıvı soğutma almayı planlıyorum. Üst tarafa zaten radyatör gelicek. Sol tarafta zaten egzoz fanı var. Bu durumda sıvı soğutmalı modelini almam imkansızlaşıyor.

Asus GeForce GTX 980 Ti 6GB Video Graphics Card HDMI DVI DP GTX980TI-6GD5 Gaming

Bu modeli sizce iyi soğutma sağlayabilir mi ? Sonuçta ASUS. Derler ya ASUS'un soğutma kalitesi iyi diye.

Her kasanın önünde en az bir adet fan yeri vardır ordakini çıkarır takarsın.

Referans tasarım almaya neden bu kadar uğraşıyorsun anlamadım. Sanırım aklına referans tasarım almayı koymuşsun. Arkadaşlar o kadar söylemiş sen hala referans tasarım diyorsun. Neyse bir şey söyleyemiyorum artık. Isınma sorunu yaşarsın. Eğer şekil için buna katlanırım diyorsan al. benim önerim STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING - Overview bunu almandan yana.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı