P ProDanqqels Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #11 Yahya Nuroğlu dedi: Uğraşmayın bence. 3200 MHz'de yeterli. Tabi siz bilirsiniz. Ben olsam 2 katı fiyat farkı ödemezdim. Genişletmek için tıkla... Çok kararsızım hocam, yeni sistem topluyorum yani uğraşmak istemiyorum sonrasında da. Onca şey aldık buna da ver yansın diyebilirim
Yahya Nuroğlu dedi: Uğraşmayın bence. 3200 MHz'de yeterli. Tabi siz bilirsiniz. Ben olsam 2 katı fiyat farkı ödemezdim. Genişletmek için tıkla... Çok kararsızım hocam, yeni sistem topluyorum yani uğraşmak istemiyorum sonrasında da. Onca şey aldık buna da ver yansın diyebilirim
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.467 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Ocak 2021 #12 ProDanqqels dedi: Çok kararsızım hocam, yeni sistem topluyorum yani uğraşmak istemiyorum sonrasında da. Onca şey aldık buna da ver yansın diyebilirim Genişletmek için tıkla... Ben de sistem toplayacağım ve en az sizin kadar kararsızım. Ama ben olsam iki katı fiyat farkı vermezdim. 3200 MHz gayet yeterli.
ProDanqqels dedi: Çok kararsızım hocam, yeni sistem topluyorum yani uğraşmak istemiyorum sonrasında da. Onca şey aldık buna da ver yansın diyebilirim Genişletmek için tıkla... Ben de sistem toplayacağım ve en az sizin kadar kararsızım. Ama ben olsam iki katı fiyat farkı vermezdim. 3200 MHz gayet yeterli.
P ProDanqqels Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #13 Hem marka hem MHz düşündürüyor yarın karar vereceğim bakalım. Yahya Nuroğlu dedi: Ben de sistem toplayacağım ve en az sizin kadar kararsızım. Ama ben olsam iki katı fiyat farkı vermezdim. 3200 MHz gayet yeterli. Genişletmek için tıkla...
Hem marka hem MHz düşündürüyor yarın karar vereceğim bakalım. Yahya Nuroğlu dedi: Ben de sistem toplayacağım ve en az sizin kadar kararsızım. Ama ben olsam iki katı fiyat farkı vermezdim. 3200 MHz gayet yeterli. Genişletmek için tıkla...