Arveles Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #11 Lory7 dedi: O kadar fazla yapmaz en fazla %5 oda çok etkilemez zaten. Bu arada PNY 4070 Ti yeni çıktığı için nasıl olduğu bilinmiyor Galax almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... PNY hakkında çokça olumlu yorum var ben de o yorumlara ve fiyata tav olup satın aldım. Soğutma konusunda gerçekten çok başarılı PNY
Lory7 dedi: O kadar fazla yapmaz en fazla %5 oda çok etkilemez zaten. Bu arada PNY 4070 Ti yeni çıktığı için nasıl olduğu bilinmiyor Galax almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... PNY hakkında çokça olumlu yorum var ben de o yorumlara ve fiyata tav olup satın aldım. Soğutma konusunda gerçekten çok başarılı PNY
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 9 Temmuz 2023 #12 Arveles dedi: PNY hakkında çokça olumlu yorum var ben de o yorumlara ve fiyata tav olup satın aldım. Soğutma konusunda gerçekten çok başarılı PNY. Genişletmek için tıkla... Bende PNY kullanıyorum ve evet cidden sağlam ürünleri var. PNY Verto 4070 Ti en kötü 4070 Ti'lardan biri ancak 4070 Ti'ın en kötüsü bile çok iyi.
Arveles dedi: PNY hakkında çokça olumlu yorum var ben de o yorumlara ve fiyata tav olup satın aldım. Soğutma konusunda gerçekten çok başarılı PNY. Genişletmek için tıkla... Bende PNY kullanıyorum ve evet cidden sağlam ürünleri var. PNY Verto 4070 Ti en kötü 4070 Ti'lardan biri ancak 4070 Ti'ın en kötüsü bile çok iyi.
Arveles Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #13 Lory7 dedi: Bende PNY kullanıyorum ve evet cidden sağlam ürünleri var. PNY verto 4070 Ti en kötü 4070 Ti'lardan biri ancak 4070 Ti'ın en kötüsü bile çok iyi. Genişletmek için tıkla... En kötü 4070 Ti'lerden biri mi gerçekten? Benim gördüğüm test sonuçlarına göre overclock ile birlikte tüm 4070 Ti'lerden iyi gözüküyordu.
Lory7 dedi: Bende PNY kullanıyorum ve evet cidden sağlam ürünleri var. PNY verto 4070 Ti en kötü 4070 Ti'lardan biri ancak 4070 Ti'ın en kötüsü bile çok iyi. Genişletmek için tıkla... En kötü 4070 Ti'lerden biri mi gerçekten? Benim gördüğüm test sonuçlarına göre overclock ile birlikte tüm 4070 Ti'lerden iyi gözüküyordu.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 9 Temmuz 2023 #14 Arveles dedi: En kötü 4070 Ti'lerden biri mi gerçekten? Benim gördüğüm test sonuçlarına göre overclock ile birlikte tüm 4070 Ti'lerden iyi gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Tier listlere göre öyleydi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et PNY'nin birkaç tane modeli var. TF Verto modeli en aşağı tier de sizinki XLR8 ise o daha üst tierlerde.
Arveles dedi: En kötü 4070 Ti'lerden biri mi gerçekten? Benim gördüğüm test sonuçlarına göre overclock ile birlikte tüm 4070 Ti'lerden iyi gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Tier listlere göre öyleydi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et PNY'nin birkaç tane modeli var. TF Verto modeli en aşağı tier de sizinki XLR8 ise o daha üst tierlerde.
Bosileon Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #15 Konu hortlamış. Ben rtx 4070 çıktığı gün Asus dual modelini 15 bine aldım, kullanıyorum. Aklım 4070 ti da kalmadı değil
Konu hortlamış. Ben rtx 4070 çıktığı gün Asus dual modelini 15 bine aldım, kullanıyorum. Aklım 4070 ti da kalmadı değil
Arveles Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #16 Arveles dedi: En kötü 4070 Ti'lerden biri mi gerçekten? Benim gördüğüm test sonuçlarına göre overclock ile birlikte tüm 4070 Ti'lerden iyi gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm yanlış modele b Lory7 dedi: Tier listlere göre öyleydi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et PNY'nin birkaç tane modeli var. TF Verto modeli en aşağı tier de sizinki XLR8 ise o daha üst tierlerde. Genişletmek için tıkla... Doğru, haklısınız. Bendeki model XLR8, onunla karıştırdım ben.
Arveles dedi: En kötü 4070 Ti'lerden biri mi gerçekten? Benim gördüğüm test sonuçlarına göre overclock ile birlikte tüm 4070 Ti'lerden iyi gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm yanlış modele b Lory7 dedi: Tier listlere göre öyleydi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et PNY'nin birkaç tane modeli var. TF Verto modeli en aşağı tier de sizinki XLR8 ise o daha üst tierlerde. Genişletmek için tıkla... Doğru, haklısınız. Bendeki model XLR8, onunla karıştırdım ben.
ErdemTopcu Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 161 Makaleler 1 23 Temmuz 2023 #17 @Arveles karttan memnun musun (PNY) şu ana kadar bir sorun çalardı mı?
Arveles Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #18 ErdemTopcu dedi: @Arveles karttan memnun musun (PNY) şu ana kadar bir sorun çalardı mı? Genişletmek için tıkla... Şimdilik herhangi bir sıkıntı çıkardığına şahit olmadım. Sıcaklık seviyesi de hala beni şaşırtacak seviyelerde. Şu an oldukça memnunum.
ErdemTopcu dedi: @Arveles karttan memnun musun (PNY) şu ana kadar bir sorun çalardı mı? Genişletmek için tıkla... Şimdilik herhangi bir sıkıntı çıkardığına şahit olmadım. Sıcaklık seviyesi de hala beni şaşırtacak seviyelerde. Şu an oldukça memnunum.
H hakanyildirim Kilopat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #19 Arveles dedi: Şimdilik herhangi bir sıkıntı çıkardığına şahit olmadım. Sıcaklık seviyesi de hala beni şaşırtacak seviyelerde. Şu an oldukça memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam Max sıcaklık kaç gördünüz en baba oyunda ve fan sesin nasıldı PNY'lerde coilwine oluyor mu çok?
Arveles dedi: Şimdilik herhangi bir sıkıntı çıkardığına şahit olmadım. Sıcaklık seviyesi de hala beni şaşırtacak seviyelerde. Şu an oldukça memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam Max sıcaklık kaç gördünüz en baba oyunda ve fan sesin nasıldı PNY'lerde coilwine oluyor mu çok?
ErdemTopcu Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 161 Makaleler 1 6 Eylül 2023 #20 hakanyildirim dedi: Hocam Max sıcaklık kaç gördünüz en baba oyunda ve fan sesin nasıldı PNY'lerde coilwine oluyor mu çok? Genişletmek için tıkla... Coilwine için arıza oranlarını baz alırsak en düşük ilk 3'te Dosya Ekleri IMG_1497.jpeg 41,2 KB · Görüntüleme: 70
hakanyildirim dedi: Hocam Max sıcaklık kaç gördünüz en baba oyunda ve fan sesin nasıldı PNY'lerde coilwine oluyor mu çok? Genişletmek için tıkla... Coilwine için arıza oranlarını baz alırsak en düşük ilk 3'te