PNY RTX 4070 Ti Super Verto alınır mı?

395051

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Aşağıya link bırakıyorum, sizce bu ürün bu fiyata alınır mı? Bir başka sorumda, sizce satıcı güvenilir mi?

Ürün güzel markasıda iyi satıcı hakkında bir yorumum yok ama bu ürünede bakabilirsiniz

Soğutması çok iyi

Valla iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama ürünü sipariş ettim. Sizce bir sorun çıkar mı? Sırf taksitli diye aldım bu arada. Ürün nasıldır gerçekten iyi midir? Ben apNY markasını hiç kullanmadım. Satıcıyıda bilmiyorum ama bir sorun olursa artık pazarama ile iletişime geçerim.

@Schawgen

Son düzenleme:
Pny markası çok iyi bir marka quadro kartların çoğunun üreticisi pny hayırlı olsun iyi oyunlar

Pny markası çok iyi bir marka quadro kartların çoğunun üreticisi pny hayırlı olsun iyi oyunlar
Teşekkürler.

Hocam birde bir şey sorcam. Düz Verto modeli ile xlr8 gaming verto arasında aydınlatmadan başka bir fark var mıdır? Malzeme kalitesi ve soğutma açısından, bu konu hakkında bilginiz var mı?
@Schawgen

Son düzenleme:
Tam bir bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem ancak aşırı bir fark olacağını zannetmiyorum

Marka olarak soruyorsanız alınır hocam. Öyle kötü bir marka ve model değil. RGB eksik bir tek, o da sorun teşkil edecek bir şey değil bence. 4070 Super Verto modelinin sizi üzeceğini pek sanmam.

Merhaba biraz eski konu ama bende bu ekran kartını almayı düşünüyorum da sıcaklık değerleri nasıl acaba bilgi verebilir misiniz?

Merhaba biraz eski konu ama bende bu ekran kartını almayı düşünüyorum da sıcaklık değerleri nasıl acaba bilgi verebilir misiniz?
60-67 arası değişiyor benim sistemde, gayet iyi memnunum. Kasa ve ortamda biraz fark ettirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…