An itibariyle en ucuz RTX 4080 modeli oluyor kendisi. İncelemesini bulamadım. Diğer PNY modellerinin RGB'siz hali değil, soğutma bloğu daha ince. Tamamen farklı bir model ama yine de soğutma konusunda sorun çıkartacağını sanmıyorum, çünkü kartın uzunluğu 34cm. Her kasaya sığmaz.
Bu kadar çıkmışken almayı mantıklı bulmuyorum. Bu bütçeye çıkmışken biraz daha verip veya indirim kovalayıp daha bilinen iyi bir model almak daha mantıklı geliyor bana.
Bu kadar çıkmışken almayı mantıklı bulmuyorum. Bu bütçeye çıkmışken biraz daha verip veya indirim kovalayıp daha bilinen iyi bir model almak daha mantıklı geliyor bana.
PNY Kötü ve kalitesiz bir marka değil. Rakiplerinden soğutma açısından geri kalır bir yanı da yok ama pek bilinmiyor. RTX 4080 XLR8 modeli Suprim X modelinden daha sessiz ve soğutma açısından daha başarılı mesela.
PNY Kötü ve kalitesiz bir marka değil. Rakiplerinden soğutma açısından geri kalır bir yanı da yok ama pek bilinmiyor. RTX 4080 XLR8 modeli Suprim X modelinden daha sessiz ve soğutma açısından daha başarılı mesela.
Marka bazında söylemedim ki belirtiğiniz modeli biliyorum hocam. Sadece bu bütçeye çıkmışken benzer fiyatlara başlıktaki modelden nispeten daha iyi ve daha şık kartlar düşebiliyorken çok mantıklı gelmedi. Tabii görüntü önemli değil ve bekleyemem diyenler alabilir lafım yok.