PNY RTX 5070 alınır mı?

Bütçe
30.000 TL

Ewmirk1

Hectopat
Yer
Adana
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam, sizce bu ekran kartı alınır mı? Yoksa başka hangi kartı alabilirim? Bütçem maksimum 30.000 TL üstüne çıkmam gerçekten çok zor. Bu kart için soğutması iyi diyorlar ama fan rulmanları çabuk bozuluyormuş galiba emin olamadım. Ayrıca AMD kart önermezseniz sevinirim.

İşlemcim Ryzen 5 7600.
Anakartım ASUS Prime B650M-K.
Evet alınır hocam. 30k üzerine çıkmam zor demişsiniz ama sadece bir tık üzerine kesinlikle bunu öneririm. Gigabyte Radeon RX9070XT GAMING OC GV-R9070XTGAMING OC-16GD 16GB GDDR6 256Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com

Herkese selam, sizce bu ekran kartı alınır mı? Yoksa başka hangi kartı alabilirim? Bütçem maksimum 30.000 TL üstüne çıkmam gerçekten çok zor. Bu kart için soğutması iyi diyorlar ama fan rulmanları çabuk bozuluyormuş galiba emin olamadım. Ayrıca AMD kart önermezseniz sevinirim.

İşlemcim Ryzen 5 7600.
Anakartım ASUS Prime B650M-K.

Neden AMD kullanmak istemiyorsunuz? 9070XT gayet iyi bir kart 5070'in rakibi ama AMD istemiyorsanız PNY alınır. F/P bir marka. ASUS ROG soğutması beklemiyorsanız alabilirsiniz. YouTube'dan sıcaklık testlerine de bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı