ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 592 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #11 Emir M. dedi: Yazılım içerisinde mevcut olması lazım. Genişletmek için tıkla... Mevcut olmasına mevcut ama ben daha komplike bir şey bekliyordum açıkçası.
Emir M. dedi: Yazılım içerisinde mevcut olması lazım. Genişletmek için tıkla... Mevcut olmasına mevcut ama ben daha komplike bir şey bekliyordum açıkçası.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Temmuz 2023 #12 Emir M. dedi: Yazılım içerisinde mevcut olması lazım. Interesting... Genişletmek için tıkla... Yeni yeteneğin kilidi açıldı. SSD'in güncel mi <konu sahibi>?
Emir M. dedi: Yazılım içerisinde mevcut olması lazım. Interesting... Genişletmek için tıkla... Yeni yeteneğin kilidi açıldı. SSD'in güncel mi <konu sahibi>?
KS KS Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.884 Makaleler 26 Çözümler 517 10 Temmuz 2023 #13 ArqeNade dedi: Mevcut olmasına mevcut ama ben daha komplike bir şey bekliyordum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Öyle, lakin ben henüz Firmware güncellemesi alan PNY SSD göremedim. Benimki de dahil.
ArqeNade dedi: Mevcut olmasına mevcut ama ben daha komplike bir şey bekliyordum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Öyle, lakin ben henüz Firmware güncellemesi alan PNY SSD göremedim. Benimki de dahil.
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 592 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #14 Emir M. dedi: Öyle, lakin ben henüz Firmware güncellemesi alan PNY SSD göremedim. Benimki de dahil. Genişletmek için tıkla... Bende bu yüzden sordum aslında. Güncellemeye çalışıyorum ama hiçbir şey olmuyor.
Emir M. dedi: Öyle, lakin ben henüz Firmware güncellemesi alan PNY SSD göremedim. Benimki de dahil. Genişletmek için tıkla... Bende bu yüzden sordum aslında. Güncellemeye çalışıyorum ama hiçbir şey olmuyor.
KS KS Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.884 Makaleler 26 Çözümler 517 10 Temmuz 2023 #15 ArqeNade dedi: Bende bu yüzden sordum aslında. Güncellemeye çalışıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yoktur o zaman hocam.
ArqeNade dedi: Bende bu yüzden sordum aslında. Güncellemeye çalışıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yoktur o zaman hocam.
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 592 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #16 Emir M. dedi: Güncelleme yoktur o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Orası öyle tabii. Ben uygulama tepki vermeyince herhalde bir şeyleri yanlış yapıyorum diye düşünmüştüm.
Emir M. dedi: Güncelleme yoktur o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Orası öyle tabii. Ben uygulama tepki vermeyince herhalde bir şeyleri yanlış yapıyorum diye düşünmüştüm.
KS KS Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.884 Makaleler 26 Çözümler 517 31 Ekim 2024 #17 Emir M., PNY SATA SSD Toolbox yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi: 1.36 sürümü eklendi 1.36 sürümü eklendi Genişletmek için tıkla... Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...
Emir M., PNY SATA SSD Toolbox yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi: 1.36 sürümü eklendi 1.36 sürümü eklendi Genişletmek için tıkla... Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...
KS KS Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.884 Makaleler 26 Çözümler 517 30 Ağustos 2025 #18 Emir M., PNY SATA SSD Toolbox yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi: 1.37 sürümü eklendi 1.37 sürümü eklendi. Genişletmek için tıkla... Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...
Emir M., PNY SATA SSD Toolbox yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi: 1.37 sürümü eklendi 1.37 sürümü eklendi. Genişletmek için tıkla... Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...