Arkadaşlar aralarından sizce hangisi daha iyi ısınma açısından? Fiyat farkları yok denecek kadar az. Siz hangisini tercih ederdiniz? Son sorum 3060 Ti'dan geçmeye değer bir kart mıdır sizce? Teşekkürler.
Evet biraz araştıma imkanım oldu pny nin bu serisi biraz fazla ısınıyormus ama palit hakkında net bir bilgiye sahip olamadım maalesef bende size danısmak istedim.
PNY 4070 Superler içinde en kötüsü olabilir ısınma ve desibel konusunda. FE versiyonundan daha kötü yapmayı başardıkları için tebrik etmek lazım PNY'yi.
PNY 4070 Superler içinde en kötüsü olabilir ısınma ve desibel konusunda. FE versiyonundan daha kötü yapmayı başardıkları için tebrik etmek lazım PNY'yi.
Pny-23975
Palit-24046 aralarında fark yok gibi değerli görüsünüz için tesekkür ederim.Ayrıca 4070 modelini de düsünüyorum bir yandan 4070S ile arasında yaklasık 1500 lira fark var ama 4070 olan PNY nin XLR8 modeli kararsız kaldım açıkcası.
Pny-23975
Palit-24046 aralarında fark yok gibi değerli görüsünüz için tesekkür ederim.Ayrıca 4070 modelini de düsünüyorum bir yandan 4070S ile arasında yaklasık 1500 lira fark var ama 4070 olan PNY nin XLR8 modeli kararsız kaldım açıkcası.