PNY Verto 4070 Super vs Palit Super Dual 4070 Super

Msoykanyan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar aralarından sizce hangisi daha iyi ısınma açısından? Fiyat farkları yok denecek kadar az. Siz hangisini tercih ederdiniz? Son sorum 3060 Ti'dan geçmeye değer bir kart mıdır sizce? Teşekkürler.

Hocam YouTube üzerinden kartların testlerini izlediniz mi?

Evet biraz araştıma imkanım oldu pny nin bu serisi biraz fazla ısınıyormus ama palit hakkında net bir bilgiye sahip olamadım maalesef bende size danısmak istedim.

PNY 4070 Superler içinde en kötüsü olabilir ısınma ve desibel konusunda. FE versiyonundan daha kötü yapmayı başardıkları için tebrik etmek lazım PNY'yi.

Palit almanı tavsiye ederim. Fiyatlar nedir?

PNY 4070 Superler içinde en kötüsü olabilir ısınma ve desibel konusunda. FE versiyonundan daha kötü yapmayı başardıkları için tebrik etmek lazım PNY'yi.

Palit almanı tavsiye ederim. Fiyatlar nedir?
Pny-23975
Palit-24046 aralarında fark yok gibi değerli görüsünüz için tesekkür ederim.Ayrıca 4070 modelini de düsünüyorum bir yandan 4070S ile arasında yaklasık 1500 lira fark var ama 4070 olan PNY nin XLR8 modeli kararsız kaldım açıkcası.

Pny-23975
Palit-24046 aralarında fark yok gibi değerli görüsünüz için tesekkür ederim.Ayrıca 4070 modelini de düsünüyorum bir yandan 4070S ile arasında yaklasık 1500 lira fark var ama 4070 olan PNY nin XLR8 modeli kararsız kaldım açıkcası.
İmkanınız varsa 4070 Super alın. Aradaki 1500 TL her türlü değer Super için.

Palit de daha iyidir PNY'den.
Eğer fazla para vermeyeyim derseniz de 20 binlere 7800XT var, 4070'den daha iyi.

İnventus'tan alacaksınız sanırım vade farkı olmasa takside ben de geçerdim siparişi.

İmkanınız varsa 4070 Super alın. Aradaki 1500 TL her türlü değer Super için.

Palit de daha iyidir PNY'den.
Eğer fazla para vermeyeyim derseniz de 20 binlere 7800XT var, 4070'den daha iyi.

İnventus'tan alacaksınız sanırım vade farkı olmasa takside ben de geçerdim siparişi.
Aynen inventusdan bakıyorum.Link paylaşmayı tam bilmedigimden linkle veremedim.Tamamdır ben palite bakayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı