Evet hepsinin aynı olduğunun farkındayım lakin OC ibaresini Zotac markasında göremedim bu yüzden bu iki karta yöneldim. Bir de üç fanlı olmaları beni biraz daha cezbetti diyebilirim. OC ibaresinin olmaması bir şey fark ettirmez mi yani?
Evet hepsinin aynı olduğunun farkındayım lakin OC ibaresini Zotac markasında göremedim bu yüzden bu iki karta yöneldim. Bir de üç fanlı olmaları beni biraz daha cezbetti diyebilirim. OC ibaresinin olmaması bir şey fark ettirmez mi yani?
3 fanlı olması daha iyi soğuttuğu anlamına gelmiyor. Tabii bazı 3 fanlı ekran kartları güzel soğutuyor fakat bazı çift fanlı ekran kartları, 3 fanlı ekran kartlarından çok daha iyi soğutma performansı sergiliyor. OC bir ekran kartı alacaksanız yine ZOTAC markasının OC serisine yükseltebilirsiniz.
Hocam o fabrikasyon Overclock anlamına geliyor ve o değerler cidden çok küçük miktarda overclock içeriyor. Msi afterburner üzerinden kendiniz de Oc yapabilirsiniz fakat gerek yok zaten