PNY vs Gigabyte RTX 4070 Super

İlker Gül

Kilopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu sistemi almayı planlıyorum lakin özelleştirme bölümünde
PNY GeForce RTX 4070 Super XLR8 Gaming VERTO OC 12 GB 192Bit GDDR6X DLSS3 Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 4070 Super Windforce OC12 GB GDDR6X 192Bit DLSS3 Ekran Kartı
modelleri arasında kaldım. Özellikleri aynı lakin marka konusunda kararsız kaldım. Sizce hangisini almam daha iyi olur?

Neden Zotac markasını tercih etmiyorsun? Yükseltmeye gerek yok bence. Zotac kaliteli markadır, üzmez.

Evet hepsinin aynı olduğunun farkındayım lakin OC ibaresini Zotac markasında göremedim bu yüzden bu iki karta yöneldim. Bir de üç fanlı olmaları beni biraz daha cezbetti diyebilirim. OC ibaresinin olmaması bir şey fark ettirmez mi yani?

3 fanlı olması daha iyi soğuttuğu anlamına gelmiyor. Tabii bazı 3 fanlı ekran kartları güzel soğutuyor fakat bazı çift fanlı ekran kartları, 3 fanlı ekran kartlarından çok daha iyi soğutma performansı sergiliyor. OC bir ekran kartı alacaksanız yine ZOTAC markasının OC serisine yükseltebilirsiniz.

Hocam o fabrikasyon Overclock anlamına geliyor ve o değerler cidden çok küçük miktarda overclock içeriyor. Msi afterburner üzerinden kendiniz de Oc yapabilirsiniz fakat gerek yok zaten

Fabrika çıkışlı overclocklu geliyor demek en fazla 3-5 FPS farkı gösterir bunu rahatlıkla sende yapabilirsin ki bunada gerek duymayacağına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…